Un mic secret pentru o piele sănătoasă

916

talia1

O piele moale, elastică, neteda — iată arma principală a femeilor din toate timpurile! Cele mai faimoase femei frumoase și pur și simplu reprezentantele sexului frumos, de-a lungul veacurilor acordau o atenție deosebită corpului său, doreau să-l mențină cât mai mult timp posibil tânăr și atrăgător. Pielea — este mândria femeilor, care, și în zilele noastre este considerată cea mai scumpă bijuterie, care cere o atenție cuvenită. Cu toate acestea, astăzi, chiar dacă există o mulțime de diferite tipuri de produse cosmetice și metode de cosmetologie pentru îngrijirea pielii, este foarte dificil de a obține niște rezultate cu adevărat bune.

Principala problemă cu care se confruntă lady, senioarele şi senioritele, doamnele și domnișoarele moderne, sau mai degrabă pielea lor — este mediul poluat, care are un efect negativ asupra totului ce este viu, care reduce la zero toate eforturile femeilor de a arăta superb. De regulă, reprezentantele sexului frumos încep să simtă disconfort, cum ar fi pielea uscată a mâinilor și pielea întinsă de pe față imediat după contactul cu apa. Și, dacă mai devreme acestea erau observate numai în timp ce foloseau săpun, acum și fără el rămâne un efect neplăcut. Și anume de la aceasta și se încep primele semne ale îmbătrânirii. De ce se întâmplă acest lucru și există oare ceva modalități eficiente pentru a lupta împotriva acesteia?

Hai să ne uităm la cauza principală a problemei — apa, deoarece anume după folosirea acesteia, apar senzații neplăcute. Mai înainte ea conținea foarte puțin clor și practic nici un element, care este rezultatul poluării industriale. Crom, mercur, plumb, sodiu, fier, arsenic, azbest, radionuclizi, cupru — aceasta este o listă incompletă a substanțelor dăunătoare, ce ajung direct pe pielea noastră cu apa purificată (după cum afirmă serviciile publice de gospodărie comunală) de la robinet.

Desigur, poți continua să-ți «otrăvești pielea» și întregul organism cu această compoziție atât de teribilă, care se numește apă și să ocărăști funcționarii responsabili pentru asta, sau poți încerca să corectezi situația, dacă nu pentru toți locuitorii planetei Pământ, cel puțin pentru tine și familia ta. Filtrele de apă obișnuite de uz casnic, desigur, nu oferă o protecție absolută împotriva tuturor elementelor cu efect negativ asupra organismului, care pot fi găsite în compoziția apei, dar ele ajută de a reduce aceste elemnte la un nivel minim, mai puțin dăunător asupra organismului nostru!

Toată Europa a trecut la utilizarea filtrelor de uz casnic, fiindcă au înțeles: neutralizarea apei cu ajutorul stațiilor de epurare a apelor uzate municipale nu este de ajuns. Filtrele de duș le poți găsi acolo aproape în fiecare acasă! Deci, poate că a venit timpul să avem grijă și noi de propria sănătate?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *