Slăbeşte în timpul somnului: cum să arzi grăsimea, fiind culcat pe canapea

1 241

Un studiu recent a arătat că insuficiența de somn duce la creșterea în greutate. Scapă de acest coşmar cu ajutorul sfaturilor noastre

O veste proastă: insuficienţa somnului nu numai te face să fii iritabil, însă, de asemenea, poate influenţa asupra greutăţii tale. Un nou studiu a constatat, că cei care dorm mai putin de opt ore pe zi, au un nivel crescut de cortizol, hormonul de stres, care are un efect negativ asupra microflorei intestinale, încetinind metabolismului. Eşti agitat? Nu merită. Iată șase moduri simple cum să lupţi cu acest lucru.

Mergi seara la sala de fitness

Uită ce înseamnă să te scoli mai devreme pentru a merge la sala de fitness: cel mai bun timp pentru antrenament — după ce ai venit de la serviciu. Mergi direct de la masa de lucru la raftul cu greutăți, și, în conformitate cu datele International Journal of Sport Nutrition, tu vei putea accelera metabolismul la 16 ore. Vei arde de grăsime în timp ce dormi, vei dormi mai bine noaptea şi te vei trezi plin de energie. Nu ai card de membru? Avem rețete de antrenament cu propria greutate, care se pot efectua la domiciliu.

Bea cocktailuri

Hrăneşte mușchii tăi înfometaţi, înlocuind ceea ce beai pţnă acum cu cazeina din cocktailul tău imediat după un antrenament. Această proteină este digerată lent, timp de 8 ore, menținând în același timp focul metabolismului toată noapte. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Maastricht au constatat, că caseina stimulează sinteza de proteine, ceea ce te ajută la reducerea a 35 de calorii pe zi pentru fiecare jumătatea de kilogram a masei musculare noi.

Ia un duş rece

Dușul rece nu numai ameliorează durerea în mușchi după exercițiile fizice. Potrivit oamenilor de știință, 30 de secunde de duș gheață este suficient pentru a activa în organismul tău arderea grăsimii brune. În timpul nopții, poți arde astfel până la 400 de calorii. Nu uita să te speli pe cap: o mulțime de grăsime brună se depozitează în partea din urmă a gâtului și umerilor. Nimic nu se poate face aici.

Bea ceai verde

Bea ceai, dar nu negru. Flavonoidele din ceaiul verde accelerează metabolismul tău si, în conformitate cu datele American Journal of Clinical Nutrition, dacă este deja a treia ceaşcă pe zi, ajută să arzi cu 3,5% mai multe calorii. Nu-ţi fă griji cu privire la cofeină: ea nu te va lăsa să scapi știrile de seară, de aceea nu te va încurca să adormi.

Ţine capul la rece

Plapuma caldă și caloriferul la maxim, te vor ajuta doar să-ţi măreşti conturile pentru căldură. Potrivit datelor de la Institutul Naţional de Diabet, reducând temperatura camerei până la 4 ° C, vei arde la 7% mai multe calorii, deoarece organismul începe să ardă grăsimea, pentru a menţine temperatura corpului. Scoate-ți ciorapii, întoarce perna cu partea rece în sus, dormi și slăbeşte].

Împlineşte-ţi somnul

În conformitate cu datele Annals of Internal Medicine, insuficienţa numai a 16 minute de somn deja duce la creșterea în greutate. Un somn mai îndelungat reduce nivelul hormonului ghrelin, care este responsabil pentru apetit, şi oadtă cu reducerea nivelului de leptină, răspunde de senzaţia de satietate. Notă: noi nu suntem responsabili pentru întârzierile de dimineață.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *