Rujul rosu

871

Rujul rosu a fost si a ramas un must have important in machiaj. El poate fi folosit cu usurinta pentru un make up glamour cat si pentru o tinuta casual. Insa, este indicat sa tii cont de cateva trucuri.

12

Cum se aplica rujul rosu:

  1. Pentru inceput, se aplica fondul de ten (si pe buze) pentru o fixare indelungata.
  2. Apoi se aplica conturul buzelor incepand cu coltul extern al buzelor, spre centru (conturul trebuie sa aiba aceeasi nuanta ca si rujul).
  3. Rujul se aplica cu o pensula speciala cu par artificial (nu se utilizeaza o pensula cu par natural deoarece textura cremoasa a rujul ar inmuia perii foarte mult)
  4. Se sterge excesul cu un servetel care se aseaza intre buze, ca si cum ai musca din el (pentru a inlatura si excesul de ruj ce ar putea ajunge pe dinti). Daca este nevoie de aplica inca un strat, dupa care se indeparteaza din nou excesul.

Este bine sa stii ca, in principiu, este aproape imposibil de gasit un ruj in nuanta ideala, care sa fi fost conceputa parca in mod special pentru tine si care sa te puna in valoare asa cum este de dorit. Tocmai de aceea, deprinde-te sa combini nuantele.

Alte «rigori» ale rujului rosu se refera la manichiura si la coafura. Multe femei considera trebuie asortat cu un lac de unghii in aceeasi nuanta, dar asa-ceva nu este deloc obligatoriu. De fapt, se poate dovedi chiar destul de riscant. In consecinta, o manichiura frantuzeasca reprezinta cea mai buna alegere, inscriindu-se si in linia clasica din care face parte rujul rosu.

Referitor la coafura, aceasta ar trebui sa fie suficient de eleganta si elaborata pentru a se «asorta», la randul ei, cu distinctia rujului rosu. Nu iti vei prinde parul in «coada de cal» sau intr-un coc neglijent. Parul lung sau mediu va fi de preferinta lasat liber, iar accesoriile vor respecta trendul clasic.

Staruri care folosesc rujul rosu: Gwen Stefani, Christina Aguilera, Keira Knightley.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *