Poate ciuperca la picior cauza cancer?

4 148

Opt miliarde de oameni din toată lumea mor de cancer în fiecare an. Pentru România acest număr este chiar și mai mare decât 300.000. O persoană din șase mor de această boală. O persoană din șase! 
Acum câțiva ani oamenii de știință din Italia au ajuns la concluzia senzațională că de fapt cancerul este o ciupercă ( Ciuperca Candida trăiește chiar și în corpurile oamenilor sănătoși). Oncologii sunt de părere că într-un organism cu o imunitate scăzută ciuperca Candida începe să se multiplice și construiește o «colonie», care dă naștere la cancer în diferite organisme. 
Persoanele care au avut ciupercă la picioare și unghii știu că aceasta este foarte periculoasă și contagioasă . Știu de asemenea că o altă denumire a ciupercii este Candida Albicans. Aceștia au declanșat alarma! 

Poate ciuperca la picior și unghii să cauzeze cancer? 
Este ciuperca de la picioare și unghii chiar atât de periculoasă? Haideți să aflăm. Nu subestima gravitatea ciupercii. Cazurile neglijate sunt predispuse la complicații. 
— Mâncărime și bătături; 
— Crăpături adânci la călcâie; 
— Unghii înnegrite; 
— Îngălbenire; 
— Unghii decojite; 
— Bășici și umflături; 
— Imunitate scăzută; 
— Eczemă, dermatită; 
— Alergie, conjunctivită, rinită, astm; 
— Terminații nervoase dăunate, durere insuportabilă în timpul mersului. 
Neurologii confirmă de asemenea pericolul pe care îl poate cauza ciuperca la picioare. Cauzează nevroză, iritabilitate, depresie. Iar ciuperca este contagioasă. Dacă un membru al familiei are o ciupercă o poate da și celorlalți membrii ai familiei. 

Paralizie în loc de vindecare! 
În realitate nu toate remediile la care se face reclamă la scară largă pot preveni infectarea cu ciuperci! Să nu credeți în puterea de vindecare a tratamentelor tradiționale. Nu veți face decât să vă înrăutățiți situația. Usturoiul, iodul, sarea și bicarbonatul de sodiu, oțetul și alte remedii doar anulează simptomele . Dar ciuperca continuă să trăiască și să se multiplice. 
Să aveți mare grijă cu antibioticele! Am menționat deja că o imunitate scăzută cauzează nu numai dezvoltarea de ciuperci ci și alte boli mai periculoase! Hepatită, pneumonie, boli intestinale, tuberculoză și altele. 

Remedii tradiționale de calitate 
Două medicamente cunoscute sunt Climbazol și Farnesol — care fac să dispară ciuperca. 

Farnesol dezinfectează și usucă pielea de la picioare. Este ca și cum ar înceta activitatea glandelor sudoripare. Acesta este un aspect extrem de important în tratarea micozelor deoarece transpirația excesivă și umiditatea sunt condițiile perfecte pentru dezvoltarea ciupercilor. 
Climbazol oprește dezvoltarea candidei. Elimină mâncărimea. Distruge coloniile ciupercii. 

Cel mai mare remediu farmaceutic menține echilibrul necesar. Unele creme au un conținut prea ridicat de climbazol, care poate cauza reacții alergice. Altele au un conținut prea scăzut de climbazol, astfel că nu se obține efectul dorit – nici într-o lună și nici într-un an. Pacienții continuă să se încreadă în aceste medicamente și să își irosească banii doar pentru că pe pachet scrie «conține Climbazol și Farnesol». 
În prezent există un singur remediu cu un conținut echilibrat – este vorba de Crema Fungaxim care tratează ciupercile, mâncărimea și pielea crăpată a picioarelor. 
Conținutul cremei a fost aprobat de Departamentul de Sănătate și de dermatologii de top. A fost de asemenea dovedit prin numeroase teste clinice și, cel mai important, de mii de oameni fericiți care au scăpat pentru totdeauna de ciuperci. 

Cum funcționează Fungaxim? 
— Ingredientele active ale produsului afectează zona inflamată. 
— Opresc dezvoltarea ciupercii; 
— Elimină transpirația excesivă; 
— Elimină inflamarea și mâncărimea; 
— Opresc exfolierea; 
— Tratează cele mai periculoase specii de ciuperci: Trichophyton Rubrum, Trichophyton Mentagrophytes, Trichophyton Interdigitale, Candida Albicans și altele. 
Am revenit la Candida. 

Cancer și ciuperca de la picioare 
Avem vești foarte bune. Toate aceste ciuperci au în comun denumirea. Nu trebuie să vă fie frică de cancer dacă aveți ciupercă la picior. Dar să nu uitați că este destul de periculoasă oricum. Faptul că nu poate cauza cancer nu înseamnă că trebuie să uitați să vă rezolvați problema.Ciuperca de la picioare și de la unghii are consecințe grave! 
Primele simptome sunt o ușoară mâncărime și exfolierea. Unghiile devin galbene și subțiri. Acestea sunt primele simptome , pe care trebuie să le observați și să începeți imediat tratamentul! 

Fungaxim este o modalitate ușoară de eliminare a ciupercilor, mâncărimii și de vindecare a pielii crăpate a picioarelor! 
— Vindecă ciupercile de la picioare și unghii 
— Îndepărtează mâncărimea și exfolierea; 
— Elimină transpirația excesivă și mirosul neplăcut; 
— Vindecă crăpăturile de la călcâie; 
— Îndepărtează oboseala; 
— Hrănește și hidratează pielea timp de 24 de ore. 

Rezultatele utilizării cremei Fungaxim acasă. 
Rezultate incredibile în doar 30 de zile! 

— Ciupercile de la picioare și unghii au dispărut; 
— Mâncărimea și exfolierea au încetat; 
— Picioarele nu mai transpiră; 
— Crăpăturile adânci s-au vindecat; 
— Culoarea pielii și unghiilor s-a modificat. 

Cu acest produs puteți să uitați de ciuperci! 
— Unghiile nu se mai îngălbenesc; 
— Nu trebuie să luați antibiotice; 
— Nu este necesară o rețetă; 
— Nu este necesar un tratament de lungă durată și costisitor. 
FERIȚI-VĂ DE PRODUSELE CONTRAFĂCUTE! 

Puteți cumpăra Fungaxim numai de pe Distribuitorul OFICIAL 

Află prețul de pe SITE-UL OFICIAL 

Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale!

fresh fingers pareri pret
Tratament Ciuperca Piciorului si Micoza Unghiei
pareri despre tratamentele naturiste pentru ciuperca piciorului si micoza unghiei
*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre afectiunile micotice sau alte afecțiuni/boli. Rezultatele prezentate pe site diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul, de aceea dvs puteți obține rezultate diferite. Vă rugăm înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *