Părerea lui: 5 calitaţi pe care barbaţii nu iarta chiar femeilor frumoase

1 209
Black and white grunge image of a beautiful teenage girl sitting on the floor crying
Black and white grunge image of a beautiful teenage girl sitting on the floor crying

Cinci băieţi atrăgători, de succes și din păcate, deja ne-liberi,  sincer au vorbit despre faptul că frumuseţea pentru fete — nu este principalul și ce de fapt e cel mai principal lucru pentru a construi o relaţie fericită.
Există lucruri pe care bărbații nu iartă. Iată-le:

Dispreț.

«De obicei, la fete este scris pe faţă, că nu-i pasă de opinia mea, ea știe cum eu trebuie să mă comport, și mai mult, ea e sigură din start că eu voi da în bară. Și eu dau în bară, după care toată înfăţişarea ei de parcă mi-a spune: «Ştiam eu». Ce tu nu ai spune, dispreț, prejudecată, condamnarea, citit în ochii tăi, provoacă la un băiat normal doar o singură dorință — de a fugi cât mai departe e posibil, în mod ideal fără a privi înapoi. Este o strategie pierdută care se vede de la bun început. A schimba un om se poate doar acceptându-l complet, cu toate «neajunsurile» — doar atunci în bărbat va începe să se trezească un om», Valeriu, 37 de ani.

Lipsa de credință în sine.

«Chiar dacă ieşti toată ideală, cu «picioarele de la urechi», «tunată» la câteva zeci de mii de dolari, cu sânii mari și cu inteligența lui  Enştein, dar dacă te crezi urâtă, ai frică să spui un cuvânt și ascunzi capul în umeri la diferite situaţii atunci aşteaptă probleme. Eu personal, ca și majoritatea bărbaţilor, preocupaţi de carieră, nu avem timp și putere pentru a te convinge că nui aşa, mai mult ca aceasta, cât mai des îmi spui de neajunsurile tale, cu atât mai evident, încep să le văd. Concluzie – mergi prin viaţă cu capul sus, fiind pe deplin conștientă de puterea și frumusețea ta, chiar dacă aceasta frumuseţe nu e înţeleasă de toţi la fel. Numai astfel vei putea convinge un bărbat în aceea că cu tine are unmare noroc. Iar nouă de fapt acest lucru ne este suficient!», — Dumitru, 32 de ani.

Negativ.

«În viață nu întotdeauna merge aşa cum vrei — există probleme de sănătate, de bani și în general probleme. Când eu cu soția mea pentru prima dată ni-am pornit în vacanță (Italia, dragoste, timp de două săptămâni), atunci…am întârziat la avion. Șoferul de taxi a încălcat regulile, am nimerit într-un ACCIDENT şi am ramas cu valizele la jumătatea drumului — aşa devreme a găsi un alt taxi s-a dovedit a fi nereal. Și în timp ce eu eram nervos, blestemat pe toți și toate, ea a zâmbit și a spus: «Ascultă, lasă să fie asta cea mai mare probleme în viața noastră». Ea nici măcar o dată nu mi-a amintit de acest eșec, deși am înțeles că am putut și a trebuit să ies din această situație ca un bărbat, dar nu am putut. Alta, în locul ei, ar ţipa în gura mare, sar fi supărat, sar plânge la toate prietenele. Mi se pare aşa pozitivă, dacă vrei, încrezătoară față de lume, poziția care și deosebeşte pe Cea Unică femeie, de toate celelalte», — Grigore, de 29 de ani.

Sindromul de mama.

8_76

«Există o diferență importantă între grijă și control total. Uneori, inconștient, fata devine bărbatului o mamă, începe să-l înveţe ceva, interzice ceva, să facă observații, să verifice din timp dacă a mâncat, dacă acel tricou l-a îmbrăcat. Mi se pare, în acest moment, sexul din viața acestui cuplu dispare — iartă-mă dar eu nu vreau să fac acest lucru cu mama. Există o altă versiune a evenimentelor — mai devreme sau mai târziu, fiul va vrea să-și trăi viața singur și de a scăpa de la mamă… Cred că aici totul este clar», — Dan, 33 de ani.

 Dramă.

«Când aveam 18, relaţii în stil italian cu fetele îmi păreau a fi o condiție obligatorie de relație, dar cu vârsta foarte mult oboseşti de acest lucru. Ok, ni-am certat, dar ai de ales — de a face din acest lucru o tragedie universală, să te ridici și să trânteşti uşa, sau a te calma și a te ocupa treburile tale. Eu mă voi calma, tu te vei calma, amândoi tragem concluzii și revenim la normal…sau nu ne întoarcem, dacă vei alege opțiunea «activează drama queen». Aici din nou alegerea o face fata —dacă face pasul corect depinde în continuare rezultatul. Totul este extrem de simplu!», — Christian, de 27 de ani.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *