Osteoren cremă pentru dureri de spate – cea mai bună alegere a femeilor

1 724

osteoren1

Procesele inflamatorii în articulații produc mult disconfort. Mișcarea este însoțită de rigiditate și durere bruscă, pielea se umflă și devine roșie.

Cum poate o femeie modernă să rezolve rapid o astfel de problemă, mai ales dacă boala a devenit acută sau cronică? În ajutor  vine unguentul pe bază de plante naturale Osteoren pentru dureri de spate și șale.

Compoziția preparatului include extracte de plante, care de secole demonstrează funcția lor de vindecare.

Aloe vera restabilește țesutul afectat de artrită, reduce inflamațiile, susține hidrobalanța naturală. În plus, aloe vera stimulează creșterea celulelor.

Mușețelul medicinal, în primul rînd, are proprietăți antibacteriene, relaxează musculatura moale, îndepărtînd astfel durerea. Gălbenelele ajută de asemenea la regenerarea țesuturilor. Cea mai importantă componentă a cremei – extractul de ghiara-diavolului (substanța activă – glycoside harpagoside). El este cel care elimină umflăturile articulațiilor, ușurează mișcarea.

Alga marină brună – un extract de alge, de aceea conține mult iod. Sarcina sa – de a stimula procesul de regenerare la nivel celular.

Coada-calului – sursa de siliciu. Această componentă ameliorează durerea, înroșirea, umflpturile, întărește articulațiile. Castanul sălbatic reduce umflăturile și are un efect de tonifiere, normalizează circulația sângelui, dizolvă sigiliile.

Caracteristicile cremei Osteoren pentru dureri în articulații

osteoren2

Există numeroase beneficii ale tratamentului local și toate acestea sunt testate în timp:

  • Pătrunzînd direct în zonele afectate, componentele active elimină rapid senzațiile de durere, nu trebuie să așteptați pînă cînd va acționa pastila sau compresul.
  • Economisește timp și vă permite să nu vă abateți de la programul de viață deja stabilit. În momentul convenabil, crema se aplică în locurile dureroase, vă odihniți sau vă faceți treburile, iar unguentul funcționează.
  • Pe lîngă confortul utilizării, merită remarcată simplitatea procedurii în sine. Pe pielea uscată, aplicați cantitatea necesară de unguent, frecați-o cu mișcări de masaj pînă cînd se va absorbi. Nu aplicați cu presiune și nu spălați. Imediat apare un sentiment de ușurință, durerea se retrage. Mirosul este neutru, consistența este medie, nu lipicioasă, nu lasă urme pe haine. Este benefic să se combine cu masajul.
  • Consumul economic al unguentului va permite folosirea unui flacon de 80 ml pe întreaga durată a cursului tratamentului – intensiv sau profilactic.

Osteoren unguent pentru articulațiile picioarelor și mîinilor cea mai bună protecție împotriva artritei

osteoren3

O gamă largă de acțiuni, universatilitate și hipoalergenitate fac ca preparatul să fie indispensabil.

Cu formula Osteoren, tratamentul durerilor articulare dă rezultate în cel mai scurt timp posibil. Cu o aplicare zilnică deja timp de 4 săptămîni forma severă de artrită se retrage. Este o modalitate rapidă de a întoarce mobilitatea și ușurința mișcărilor cu ajutorul substanțelor naturale.

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *