O vedetă de pe Instagram a povestit, cum poți obține un corp perfect

942

ccg6r-jxiaapwvx

Guru al fitnessului din Australia, Kyle Itsines, celebră cu programul său de atrenamente, care permite să obții rezultate excelente în 12 săptămâni. Pe Instagram-ul său, Kyle publică realizările fetelor, care urmează planul ei de fitness și împărtășește exerciții efective și idei de mâncăruri sănătoase. Nu este surprinzător, că numărul followerilor săi a depășit deja 4 milioane!

Într-un interviu ea a spus:

Despre realizările sale din sport: «Am o imagine «înainte», dar nu o voi publica niciodată, deoarece nu doresc să dedic contul meu în mod exclusiv mie. Eu locuiesc în Australia. Dacă voi posta imagini de pe plaja din Glenelg, unde mănânc fructul dragonului cu fructe de pădure Acai, fetele din New York și din alte orașe, unde este imposibil de a obține aceste fructe, nu vor vedea pentru sine niciun beneficiu și este puțin probabil să fie interesate de mine».

Despre antrenament: «Mă ocup de 3-4 ori pe săptămână, după programul meu Bikini Body Guides. În alte zile, eu, de asemenea, sunt destul de activă, chiar dacă acest lucru înseamnă o plimbare de 40 de minute cu câinii sau sesiuni de 15 minute pe banda de alergare. O zi pe săptămână, eu iau o pauză, iar o altă zi o dedic întinderilor cu echipament special, fiindcă nu mă pot lăuda de flexibilitate».

Despre motivație: «La 15-16 ani, doctorii mi-a spus că este posibil să nu pot avea copii, fără a avea nici cel mai mic drept. Dupa ce am vorbit cu oamenii pe rețea, mi-am făcut pentru mine principala lecție: trebuie să fii sănătoasă, puternică și tonifiată. Atunci m-am dus la sala de sport, am început să mă ocup și imediat m-am simțit cu mai bine».

Despre alimentație: «Mănânc mâncare normală din toate cele cinci grupe de alimente, inclusiv hidrați de carbon: multă paste, orez, pâine, pui și carne. Iubesc toate deserturile, mai ales tiramisu, dar niciodată nu sunt atrasă de mâncarea dăunătoare. Când sunt plictisită sau doresc ceva dulce, eu beau ceai de zmeură. Aleg întotdeauna ceva folositor, pentru că eu chiar iubesc aceasta».

Despre dieta de zi cu zi:

1515681_949265561829545_105056222_n«Astăzi, pentru micul dejun am mâncat muesli cu iaurt grecesc, miere și afine. De dimineață mănânc întotdeauna proteine și carbohidrați. Ieri lamicul dejun au fost ouă cu pâine prăjită».

”Pentru masa de prânz mănânc rulouri din Lavaș sau sandwich cu pui. Îmi place rulouri cu salata de ton. De asemenea, printre feluri de mâncare preferate — supa avgolemono greacă”.

”La cină îmi place puiul, peștele sau friptura cu orez și salată. Sau paste cu sos marinara, fructe de mare și ansoa — bunica mea pregătește acest fel de mânacre o dată pe săptămână, pentru o cină de familie».

«În ceea ce privește gustările, îmi place iaurtul grecesc și mango. Sunt greacă și am crescut la produsele alimentare de casă, de aceea eu prefer snacks-uri, cum ar fi hummus și țelină».  

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *