O metodă efectivă de luptă împotriva celulitei

111 486

cellyulit

Ochii, desigur, sunt oglinda sufletului, dar bărbații vor fi de acord cu mine — niște fese frumoase și ferme sunt un bonus demn la caracterul docil al partenerei. Figura feminină a fost întotdeauna un subiect de discuție, idealurile de frumusețe s-au schimbat de-a lungul secolelor, iar frângătoarele de inimi cu forme seducătoare au rămas dorite.

Astăzi, silueta feminină este considerată luxoasă, în cazul în care se respectă proporțiile. Chiar și cu câteva kilograme în plus, poți fi obiectul dorinței bărbaților din jur. Dar există unele aspecte neplăcute, care pot strica vizual orice, chiar și cea mai perfectă figură — celulita!

Din păcate, mediul înconjurător, stresul, alimentația nesănătoasă și rutina zilnică afectează nu în cel mai bun mod sănătatea noastră și, respectiv, aspectul nostru fizic. În legătură cu tulburările metabolice, pe fese apar noduri de celulită, are loc o stagnare a țesutului adipos și pielea arată neatrăgătoare.

Astăzi, tratamentul celulitei a devenit o problemă actuală, deoarece fiecare reprezentantă a sexului frumos dorește să aibă forme frumoase, piele moale și atrăgătoare. Urâta «coajă de portocală» de pe fese poate strica impresia generală despre figură, chiar dacă fata este suplă.

25Fuste scurte, pantaloni scurți seducători, hainele tricotate strânse întotdeauna atrag atenția bărbaților. Însă, dacă pielea este acoperită cu celulită, astfel de haine nu subliniază sexualitatea femeii, ci dimpotrivă — cauzează comentarii nu prea măgulitoare.

M-am confruntat și eu cu aceeași problemă — fesele mele erau departe de a fi ideale. Mulți doctori recomandă să bei multă apă și să faci sport. Fără îndoială, aceasta este o oportunitate pentru a întoarce aspectul frumos al pielii. Dar, exercițiile plictisitoare nu pot fi întotdeauna incluse în programul obișnuit al unei femei moderne. Am multe griji, interese, deci nu puteam să-mi petrec timpul meu prețios pentru niște împachetări, care durau câteva ore.

Următoarea dată, când am refuzat să-mi cumpăr o pereche de pantaloni strâmți, m-am întrebat — există oare vreun mod de a obține forme frumoase, fără a cheltui foarte mult timp și bani? S-a dovedit, că totuși există o soluție. Și este foarte simplă. Despre ea vă voi povesti mai departe în istoria mea.

Să-mi întorc din nou încrederea de sine, m-a ajutat crema anticelulitică Extra Fit. Acest produs a devenit un colac de salvare pentru mine. Doar după o săptămână de utilizare regulată, eu și familia mea am fost uimiți de efectul primit! Fesele s-au transformat văzând cu ochii!

Acum poți scăpa ușor de celulită!

productDespachetam tubul cu nerăbdare. Și am avut dreptate — efectul a fost imediat. Mirosul produsului este neutru. O cremă mi-a fost de ajuns pe 5 săptămâni. Am citit mai întâi cu atenție instrucțiunile, apoi am făcut exact ce se spunea acolo.

Iată cumacționează această cremă:

 • Îmbunătățește circulația sângelui în țesuturi, astfel pielea devine mai fină.
 • Porțiunile rigide ale pileii devin mai moi, mai plăcute la atingere.
 • În general, pielea devine mai hidratată, tonifiată.
 • Celulele țesuturilor se reînnoiesc și, ca urmare, fesele capătă un aspect fizic uimitor!
 • Crește producția de colagen și ca rezultat — nodurile dispar.

După o lună, nodurile mari de celulită au devenit mai puțin vizibile, iar cele mici au dispărut cu totul. Acum pot spune cu încredere: crema anticelulitică Extra Fit în România este cel mai bun remediu pentru urâta «coajă de portocală».

Mi-a plăcut că pentru procedura de aplicare a cremei ai nevoie de foarte puțin timp. În fiecare zi, înainte de a merge la culcare, ungeam fesele și coapsele cu cremă, iar după 4 săptămâni, am obținut un aspect cu adevărat spectaculos al picioarelor!

Mergând în vacanță, am observat privirile admirative ale bărbaților îndreptate spre mine. Vreau să spun un singur lucru — mi-a plăcut foarte mult!

Adio, celulită!

Ca un om ocupat, îmi dau seama cât de mult timp liber mi-a apărut și cât de multe noi posibilități deschise. Mi-am înnoit garderoba, mi-am cumpărat niște rochii frumoase, câteva perechi de pantaloni scurți și fuste. Noua EU îmi place foarte mult!

ulhb44entakDragi fete, dacă doriți să zâmbiți, atunci când vă învârtiți pe lângă oglindă și să atrageți privirile băieților din jur, doriți să vă faceți fericit iubitul și să provocați invidia femeilor, încercați acest produs! Fundul tău va deveni un adevărat obiect de admirație. Oare ar putea exista ceva mai bun decât o pilele netedă, fină și ireal de plăcută la atingere?

Acum mă refer la bărbații, care doresc să-și bucure partenerele și, desigur, pe sine însuși. Doar un singur pachet de acest minunat produs poate transforma picioarele oricărei femei într-un ideal! Cred că este un cadou excelent pentru iubita ta.

Sunt foarte bucuroasă că am încercat crema anticelulitică Extra Fit. Îmi place figura mea, pielea mea și modul în care hainele stau pe mine. Acum merg mândru, fiindcă mă simt atât de seducătoare și frumoasă! Vă doresc să arătați mereu excelent, să vă iubiți pe voi înșivă și să vă iubească cei din jur!

11 комментариев


 1. // Ответить

  Când soțul mi-a dat-o, deodată chiar m-am supărat pe el că mi-a adus aminte de problema mea. Dar, când au trecut 15 zile de utilizare, nu știam cum să-i mulțumesc. Celulita a dispărut, de parcă nici n-a fost!


 2. // Ответить

  Sunt mulțumită. Crema s-a dovedit a fi eficientă. Acum vreau să comand și pentru prietenele mele (le fac o surpriză).


 3. // Ответить

  Am cumparat pentru mama mea, chiar daca ea avea deja un stadiu avansat de celulita, totusi efectul ne-a surprins placut. Multumesc autorului pentru sfat.


 4. // Ответить

  Crema e super, am luat pentru mine si pentru sora mea deodată. Suntem amandoua foarte incantate de rezultat. Nu m-am asteptat, ca o crema este capabila de asa ceva!


 5. // Ответить

  Crema mi s-a potrivit, în ciuda faptului, că încercările anterioare nu au avut niciun rezultat și chiar îmi provocau iritații. Dacă aveți pielea sensibilă — această cremă este exact de ce aveți nevoie!


 6. // Ответить

  Mie mi-a placut ca are un miros neutru si se absoarbe repede, nu lasa urme pe haine. Eu ma ungeam o data pe zi inainte de somn. Au trecut 10 zile si vad deacum ca pielea e mai moale si mai neteda. Acum beau mai multa apa si astept cu nerabdare sa continue efectul.


 7. // Ответить

  Am citit mult cu privire la producerea naturală de colagen și regenerarea pielii. Într-adevăr, această cremă ajută la aceste procese. Într-adevăr, puteți scăpa de celulită cu ajutorul acesteia!


 8. // Ответить

  Am facut totul strict conform instructiunilor. Ca rezultat — celulita a disparut!


 9. // Ответить

  Mie mi-a fost suficient doar un tub de Extra Fit pentru a obține picioare perfecte!


 10. // Ответить

  Am suferit de aceasta problema cu intreaga familie — si eu, si mama si sora. Impreuna ne ungeam cu aceasta crema, iar acum impreuna cumparam haine noi. A venit timpul nostru sa innebunim barbatii :)!


 11. // Ответить

  Va multumesc mult pentru recomandare. Fesele se transforma vazand cu ochii. Efectul este pur si simplu wow!.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *