Mirosul tău

325 296

zapah

Dacă în timpul intimității bărbatul tău te-a întrebat ce parfum folosești, nu te bucura prea mult. După cum se ştie, majoritatea bărbaţilor sunt distrași de mirosuri străine în timpul sexului și aceste mirosuri le încurcă. Se înrăutăţeşte instinctul lor de vânător. Femeia, din contra, parfumându-se cu un parfum francez scump, se va simți mai încrezător. Dar pentru bărbat în acest cay este mai important anume mirosul corpului ei. Noi nu vorbim despre mirosurile ascuțite și amestecurile acestora, care poate omorî complet orice dorință a bărbatului.

Foarte des vedem în reclamele de parfum de pe TV cum un bărbat, simţind parfumul unei femei, își pierde minţile. Da, într-adevăr, un parfum senzual subtil poate atrage bărbatul, dar, acest lucru se va întâmpla mai probabil la prima etapă a întâlnirii și nici într-un caz în pat. Un parfum plăcut, uşor şi care te ademeneşte, te poate ajuta să atragi atenţia unui bărbat şi astfel să-l faci să acţioneze. Dar, când veţi rămâne singuri și vă veţi lăsa în brațele unul altuia, nu prea veţi avea dorinţa să mirosiţi chiar şi cel mai scump și de calitate parfum.

De asemenea, vom fi încântați să simţim mirosul natural al omului iubit după o lungă despărțire. Mirosul ăsta va trezi cele mai plăcute amintiri şi ne va împinge spre acţiunile potrivite. Când sunteţi apropiaţi, cel mai bine este să fiţi naturali. La urma urmei, anume când suntem noi înşine, au nevoie de noi cei dragi.

Însă, dacă totuşi ai dorința să foloseşti aroma preferată, poți încerca să-l aplici pe hainele, de care te vei dezbrăca apoi. De asemenea, poți utiliza un mic secret. Atunci când vei fi acasă la iubitul tău, aşa ca el să nu vadă, stropeşte un pic de parfum pe pernă, sau pe orice altă piesă de mobilier care poate păstra mirosul și pe care el de multe ori îl ia în mână. Astfel, tu îl vei face involuntar să miroase parfumul tău și să se gândească la tine mai des.

Dăruiţi iubiţilor voştri frumusețea voastră naturală și, fără îndoială, ei vor aprecia acest lucru!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *