Medicii au numit cauza problemelor cu orgasmele la femei

864

stages-of-sexual-relation

Oamenii de știință au respins mitul popular, că toate problemele cu atingerea orgasmului la femei sunt explicate doar cu psihologia. S-a dovedit, că anatomia joacă un rol la fel de important.

Majoritatea cred astfel — dacă o femeie, în mod regulat, nu poate atinge orgasmul, atunci acest lucru se datorează atitudinii sale greșite către sex și, prin urmare, unor cauze psihologice. Cercetătorii de la Școala de medicina din Universitatea Indiana din SUA au respins acest mit.

Сercetările lor arată, că anatomia unei femei joacă, de asemenea, un rol foarte important în dezvoltarea anorgasmiei.

Pentru bărbați, cel mai important aspect în atingerea orgasmului este erecția, iar ejacularea este o consecință a unui echilibru adecvat între sistemul nervos parasimpatic, care controlează organismul, și sistemul nervos simpatic, care controlează reacția la stres.

În ceea ce privește femeile, anatomia lor fiziologică joacă un rol mai important pentru ele. Este foarte important, sub ce unghi partenerul introduce penisul în vagin și cum se efectuează fricțiunile. Astfel, putem spune, că incapacitatea femeii de a avea un orgasm este, în mare parte, vina bărbaților, deși neintenționată. Și pentru a rezolva această problemă este necesar să vă duceți la un sexolog, care vă va spune despre tehnica corectă.

”Este răspândit un punct de vedere, că abilitatea de a avea un orgasm este sub controlul complet al unei persoane, deoarece depinde de încrederea în sine, atitudinea față de sex, posibilitatea de a avea încredere și a se deschide către partener, — a spus autorul studiului, Dr. Elizabeth Emhardt. — Dar, poate caracteristicile anatomiei sexuale, de fapt, sunt baza pentru diferențele în experiența noastră sexuală pe care nu le putem controla?”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *