Machiajul natural pentru fiecare zi, care te va face mai frumoasă

1 064

bayanlar-goz-makyajina-dikkat

Machiajul natural este, de fapt, «machiajul fără machiaj». Acesta permite să ascunzi imperfecțiunile pielii și să corectezi ușor forma feței, subliniind caracteristicile naturale. Cum să faci corect un machiaj natural ușor?

Acesta din urmă este o variantă perfectă pentru un make-up zilnic, care, apropo, este ușor de a fi transformat în unul de seară, pur și simplu prin adăugarea unui ruj aprins sau punând accent pe ochi cu ajutorul smoky eyes. Tehnica unui machiaj natural depinde de caracteristicile aspectului fizic. Cineva trebuie să se concentreze asupra modului de a ascunde imperfecțiunile pielii: roșeața, urmele lăsate de acnee, coșurile. Cineva are nevoie să sublinieze pomeții, ceea ce face o față vizual mai subțire (nu vorbim despre un contouring agresiv, ci despre o corecție ușoară!). Alții vor pur și simplu să facă pielea mai strălucitoare și proaspătă, adăugând puțin fard de obraz. Noi oferim niște instrucțiuni de bază, pentru a crea un machiaj natural frumos. Acestea pot fi modificate în funcție de obiectivele tale.

Cum să faci un machiaj natural

Fond de ten

Scopul principal al acestui tip de make-up — de a face pielea netedă, fără a o supraîncărca cu o cantitate imensă de produse tonale. Setul minim de instrumente necesar pentru un machiaj natural — concealer(anticearcăn) și fond de ten. Cu ajutorul unui anticearcăn poți acoperi rapid cercurile întunecate de sub ochi și să corectezi roșeața, iar fondul de ten îți va asigura un ten neted și frumos. Folosește produse cu textură cremoasă și aplică-le cu degetele sau cu un burete umed prin mișcări ușoare, parcă fâlfâind. Acest lucru va asigura o aplicare de înaltă calitate și pielea va arăta natural. Dacă este necesar, poți fixa rezultatul cu ajutorul unei pudre minerale, în special dacă suferi de luciul uleios.

Fard de obraz

Un fard de obraz ușor și natural imediat îți va face aspectul tău exterior proaspăt și plin de energie. Principalul lucru — alege nuanța potrivită și aplică nu prea multă culoare, pentru a evita cazul, când fardul de obraz arată ca niște pete aprinse separate pe față. Dă preferință nuanțelor neutre de piersic sau roz pal. Vara, poți folosi bronzer pentru pielea bronzată.

Sprâncenele

După cum te-ai convins singură, sprâncenele sunt în stare să transforme imediat fața, astfel, pentru un machiaj natural corect, ele au nevoie de o atenție nu mai mică decât fondul de bază. Sprâncene late (fără tatuaj!) pot fi principalul accent al unui make-up natural zilnic. Folosește fardul de sprâncene sau creionul obișnuit.

Ochii

În principiu, aici va fi suficientă doar mascara — neagră sau maro. Nu o aplica în 3 straturi, lasă stilul «gene de păpuși» pentru petreceri. Nu este obligatoriu să folosești fard de pleoape pentru un machiaj natural. Dacă dorești, alege niște culori naturale în tonuri pastelate — bej sau roz pal.

Buzele

Un ruj de o culoare liniștită neutră sau un luciu de buze va completa aspectul tău exterior. Sau te poți folosi doar de un balsam, care vopsește ușor buzele.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *