Întotdeauna tânără cu Multi Lift — crema antirid Nr. 1

1 562

intotdeauna-tanara-cu-multi-lift-crema-antirid-nr-1

Frumusețea unei femei poate cuceri orice și pe oricine. Și odată cu crearea unei creme antirid franceză, chiar și timpul poate fi cucerit.

Orice lady modernă investește în aspectul fizic foarte multe resurse. Și nu este întotdeauna posibil să găsească timp și pentru îngrijirea deplină a feței și a gâtului. Din fericire, există o soluție pentru această problemă — produsele, care includ în sine mai multe funcții.

Crema Multi Lift antiîmbătrânire și antirid este:

  • O cremă de zi și de noapte.
  • O bază perfectă pentru machiaj.
  • Hrănire și hidratare necesară a pielii în orice anotimp al anului.
  • Îngrijire antiîmbătrânire conform celor mai recente tehnologii.
  • O cremă universală pentru față, gât și pielea din jurul ochilor.

Pentru cine este potrivită crema pentru față Multi Lift cu efect de lifting?

intotdeauna-tanara-cu-multi-lift-crema-antirid-nr-1

Multi Lift este indicat pentru utilizarea pentru pielea care necesită ridicarea tonusului. Vârsta, la care poți începe să folosești un preparat anti-age este o chestiune strict individuală și depinde de mai mulți factori: stilul de viață, locul unde trăiești, alimentația, ereditatea, scopurile dorite.

Desigur, orice femeie, atunci când alege cosmetice pentru îngrijirea pielii, ea acordă atenție compoziției. Din acest punct de vedere Multi Lift este un produs excelent.

Substanțele active Efectul obținut
Uleiul de macadamia (macadamia ternifolia seed oil) Elimină orice iritare și descuamare a pielii. Face pielea delicată, catifelată. Contribuie la însănătoțirea țesuturilor. Este un antioxidant natural, previne distrugerea membranelor celulare, și ca rezultat — obținem o piele care strălucește de tinerețe.
Acidul hialuronic Stimulează sinteza fibrelor de colagen și elastină, tonifică și revigorează pielea.

Umple ridurile, contribuie la nivelarea și netezirea reliefului pielii.

Uleiul de salvie Înlătură rapid luciul gras de pe piele, curăță și îngustează porii, normalizează funcționarea glandelor sebacee.
Vitamina Е Este considerată o vitamină a tinereții.

Oprește procesul de fotoîmbătrânire, se luptă cu pielea uscată, menține echilibrul hidro-lipidic.

 

Multi Lift împotriva ridurilor de sub ochi. Metoda de utilizare

intotdeauna-tanara-cu-multi-lift-crema-antirid-nr-1

Pentru a obține o eficiență maximă de la utilizarea produselor cosmetice cu efect de antiîmbătrânire, este important să respecți astfel de momente:

  • Curățarea profundă a pielii. Fiecare femeie are metoda proprie de îndepărtare a murdăriei și a machiajului de pe față — cineva își spală fața cu spumă și cu apă, cineva îndepărtează cosmeticele cu uleiuri, cineva folosește apă micelară sau lapte. Metoda nu este importantă. Principalul lucru este să cureți pielea și să o pregătești pentru nutriție și hidratare.
  • Cosmetologii recomandă efectuarea unui peeling ușor o dată pe săptămână sau o dată în două săptămâni, în funcție de tipul de piele. După astfel de proceduri, componentele utile din cremă au un efect puternic dublu.
  • Însuși procesul de aplicare ar trebui să fie efectuat lent. Aplică crema din centrul feței spre periferii conform liniilor de masaj. Nu trebuie să apeși prea mult și să întinzi pielea. Masajul trebuie efectuat ușor, cu ajutorul vârfurilor degetelor. De asemenea, este obligatoriu să aplici crema și pe zona gâtului și decolteului. Din păcate, multe femei sar peste această zonă, și în zadar, pentru că anume gâtul și mâinile indică cel mai clar vârsta. Pe gât, produsul trebuie să fie aplicat de jos în sus.

Crema Multi Lift împotriva ridurilor este alegerea femeilor europene. Tehnologie — Franța, producție — Spania. Calitatea este confirmată de certificatele internaționale.

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *