GEANTA DOAMNELOR — O COMOARĂ PENTRU UN SPION

910

146-14Geanta doamnelor – satelit de neschimbat la fiecare femeie. Designul și textura genți spune și despre starea financiară a unei femei. Astfel de colectie de genţi ca Goocсi, Dior cumpara femei bogate sau femeile care au un bogat satelit.
Într-unul din romane personajul principal agentul de poliţie a memorat-o după geantă din colecția Lagerfeld. Despre astfel de geantă visa soția lui.
Genţi de femei … De dimensiuni mari și mici, întunecate și luminoase în mâinile unei femei. Da, despre asta se poate scrie un roman! O femeie fără geantă este un nonsens.
Genți volumetrice preferă femeile cu precauţie, gospodărești. În această geantp se poate pune jumate de casă, și pe drum să mai cumpere încă nişte produse.
Genți mici poartă auto – doamne şi femei de afaceri. Și chiar dacă intră în magazin pentru a face cumpărături, atunci vor cumpara de acolo un pachet, petru a ajunge cu el până la mașină. O femeie de afaceri nu-şi va permite să se prezinte la o intalnire de afaceri cu o geanta de dimensiuni uriașe. În geantă se află lucrurile necesare iar în portofoliul hârtii de afaceri.
Genți mici sunt purtate de femeile necăsătorite. Odată ce o femeie se casatoreste, geanta crește în dimensiuni. Genți de dimensiuni mici vorbesc despre capacitatea gospodinei a evidenția și în viață și în geantă principalul.
Genți cu curele și fără. Curea lungă a introdus în modă Coco Chanel și a eliberat mâinile femeii. Femeile care preferă genți cu curea, sunt mai active.
Dacă o femeie nu poartă o geantă pe umăr și desprinde cureaua lungă, atunci în faţa noastră e o stăpână a vieţii. O astfel de femeie e deprinsă ca toate să țină sub control și «din scurt». Geanta pe braţ îndoit – femeia sincer cochetează cu barbaţii sau iau înghețat mâinile.
Femeile gospodine prefera genţi de culoare neagră. Ele sunt universale, se potrivesc cu orice culoare de îmbrăcăminte și încălțăminte. Genţi de culori deschise purtate de femeile care au optat pentru clasică. Dacă o femeie are geanta de culoare roșie, atunci ea nu ea în calcul opinia celor din jur și caută să iasă în evidență din mulțime.
Asimetrice genți poartă naturele creative. Pentru purtarea de zi cu zi femeile prefera genţi mici pătrate sau dreptunghiulare. Uneori se întâlnesc femei cu rucsac. Acest lucru vorbește despre infantilitate. Sa reţinut în copilărie. Genți tip sport prefera femeile ușoare la ridicare, sunt sociabile, deschise. Elegante genti sunt purtate de femeile rafinate, care sunt obișnuite ca cineva să aibă grije de ele.
Dar pentru un copil geanta trebuie să fie foarte comodă. Rucsacul şcolar trebuie să fie ortopedic, care ajuta a menține ţinuta corectă la copii.
Este interesant, dar ce e în interiorul genții? Dacă în geantă se află permisul, pașaportul, șervețele igienice. Și încă un ac cu ață, foarfece. Puteți găsi acolo și pastile, corn pentru pantofi, parfum – înaintea noastră e o natură cu o precauţie, o vointa puternică care planifică tot în prealabil. Eu am o astfel de geantă. Fiica spune, dacă am ateriza pe o insula pustie – cu o astfel de geanta, eu acolo nu mă pierd.
Dacă într-o geantă e dezordine o grămadă de inutile lucruri aleatoare, atunci avem de afacere cu natura creatoare, în veșnică căutare, nu adaptată la viață.
Dacă în geantă se află agendă, o pereche de mânere, calculator, proaspăt ziar, aceasta geanta este tipic de femeie de afaceri. Ea nu este căsătorită și nu favorizează treburile de la domiciliu.
Și ce geanta porti tu?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *