FACEM TALIA MAI SUBŢIRE

1 155

weight-gain-health-the-trent-1024x680Talia graţioasă este un element important al unei figuri atractive și, desigur, fiecare dintre noi vrea să aibă o talie subțire, care atrage privirile sexului masculin. La urma urmei, talia subțire arată foarte feminin, elegant şi frumos! Îndeosebi, arată impresionant în rochiile pe talie, în care se pune accent pe graţioasa linie a taliei. Multe fericite posesoare a unei talii de viespe au primit-o prin moștenire, dar altele au fost mai puțin norocoase. Fetele iau diverse măsuri pentru a face talia măcar un pic mai subţire şi mai graţioasă. În timpurile mai vechi, femeile recurgeau la ajutorul corsetelor și de multe ori le strângeau atât de strâns, încât leșinau din cauza lipsei de oxigen. Din fericire, în zilele noastre, acest mod nu este răspândit, deoarece strângerea excesivă a corsetului este dăunătoare pentru sănătatea femeilor.

În zilele noastre există metode cu mult mai accesibile și nepericuloase pentru a face talia un pic mai subţire. Există multe exerciții pentru talie, pe care efectuându-le în mod regulat, cel puțin cincisprezece sau douăzeci de minute pe zi, vor face talia mai subţire şi mai frumoasă. De asemenea, trebuie să ţinem minte, că fiecare femeie este individuală și nu trebuie să ne gonim după standardele universale de frumusețe. După cum se ştie, talia ideală se consideră cea de șaizeci de centimetri, dar aceste parametre pot fi ideale nu pentru fiecare fată. Fiindcă fiecare dintre noi avem figuri diferite și o structură a corpului diferită, deci trebuie de luat în considerare toate aceste caracteristici. Unelor femei le este contraindicată activitatea fizică, în acest caz poate fi recomandată abdominoplastia într-o clinică specializată.

Pentru a măsura mărimea perfectă a taliei dvs, puteți folosi această metodă: dacă măsurile pieptului și șoldurilor sunt aproximativ egale, talia ideală este de 70% din dimensiunea șoldurilor. Este ușor de calculat prin proporție, în cazul în care circumferința șoldurilor este de 95 centimetri, atunci circumferința taliei optimă este de 66,5 centimetri (95*70/100=66, 5).

Sau vă puteți folosi de această metodă: calcularea dimensiuni ioptime a taliei în funcție de înălțime. Trebuie de scăzut de la înălțimea dvs un metru, rezultatul primit și este cea mai potrivită mărime a taliei dvs. De exemplu, înălțimea dvs este de 163  centimetri, atunci dimensiunea optimă a taliei este de 63 centimetri. Desigur, trebuie de ținut minte, că aceste calcule nu ar trebui să fie luate literalmente, pentru că fiecare dintre noi este unică și individuală. Este important să te iubești așa cum ești!

Dacă totuși ați hotărât să vă micșorați un pic talia, vă vor ajuta următoarele exerciții:

Pentru început, dacă pe burtica dvs aveți exces de grăsime, trebuie să scăpați de ea, și apoi începeți să întăriți mușchii abdominali. Deoarece, dacă veți începe imediat exercițiile pentru mușchii taliei, grăsimea se va transforma în mușchi și mărimea taliei nu se va micșora. Înainte de antrenament trebuie să vă încălziți mușchii timp de măcar cinci minute. Faceți genuflexiuni, indoiri, întindeți-vă puțin, apoi puteți trece la exerciții. Mișcați-vă lin și încet, fiecare exercițiu repetați-l timp de zece minute, de asemenea, ar fi bine să efectuați exercițiile în două seturi.

  1. Poziția de pornire: picioarele la nivelul umerilor. Acum așezați palmele pe talie și rotiți corpul spre dreapta și spre stânga. Important: partea de jos a corpului trebuie să rămînă fixă.
  2. Acum vom trece la îndoirea trunchiului. Puneți palmele după cap și îndreptați spatele. Acum facem îndoiri: cotul drept la genunchiul stâng, apoi invers.
  3. Întindem brațele în lateral și ne înclinăm în stânga și în dreapta. Acest exercițiu mai este numit moara.
  4. Pentru acest exercițiu, trebuie să vă așezați pe podea și să crăcănați picioarele cât mai mult posibil, acum trebuie să ridicați mâinile la nivelul umerilor și să rotiți corpul la dreapta, apoi la stânga. Efectuați exercițiile încet și
  5. Pentru exercițiul următor, culcați-vă pe spate. Îndoiți genunchii și puneți palma stângă după cap, acum ridicați umărul stâng de pe podea, iar mâna dreaptă îndreptați-o la călcâi, apoi invers.

Pentru talie, de asemenea, vor fi foarte folositoare exercițiile cu cercul (Hula Hoop). Cercul va ajuta la reducerea țesutului adipos și la întărirea mușchilor taliei. Pentru început, învârtiți cercul cel puțin cinci — zece minute pe zi.

De asemenea, nu uitați, că este imposibil să obțineți o talie subțire, fără o nutriție adecvată, fără un stil de viață sănătos și fără sport. Nu urmați diete! Faceți alimentarea dvs echilibrată. În mod necesar, consumați cât mai multe legume și fructe, de asemenea, nu uitați de apă, beți cel puțin un litru și jumătate pe zi. Plimbați-vă mai des la aer curat și dormiți cel puțin opt ore pe zi. Nu uitați, că fiecare femeie este unică și frumoasă în felul ei, așa că iubiți-vă așa cum sunteți.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *