Exerciţii pentru un bust tonificat

849

18Bustul își poate pierde fermitatea din diferite motive: în urma alăptării, odată cu înaintarea în vârstă sau din cauza variațiilor de greutate. Pentru a avea un bust tonificat există câteva exerciţii foarte simple.

Înainte de a începe orice tip de antrenament este foarte important să te încălzești corespunzător. Începe antrenamentul cu exerciţii simple ce nu te solicită foarte mult. Apoi este nevoie să crești treptat atât intensitatea, cât şi durata acestora.

Pentru ca programul tău de tonificare a bustului să dea rezultate, trebuie să practici exercițiile cu regularitate, de cel puţin 3 ori pe săptămână.

Exerciții pentru un bust ferm

Exercițiul #1

Întinde-te pe o bancă, ţine tălpile bine fixate pe podea şi spatele drept. Încordează-ți musculatura abdominală şi, cu o ganteră în fiecare mână, ridică brațele şi coboară-le până la 90 de grade de 15-20 de ori.

Tot pe bancă poţi face încă un exercițiu. Menține poziția anterioară şi ia câte o ganteră în fiecare mână. Ridică brațele la nivelul bustului și întinde-le apoi ușor în lateral, încercând să le menții la nivelul umerilor. Revin-o cu ele deasupra bustului şi repetă exercițiul de 20 de ori.

Exercițiul #2

Apropie palmele în față, menținând încheieturile la nivelul bărbiei. Încearcă să îţi apropii şi mâinile, fără să depărtezi degetele. Respiră rar şi profund. Repetă de 20 de ori.

Exercițiul #3

Întinde brațele, adu-le în dreptul feței. Plasează pumnul unei mâini în căușul celeilalte palme şi presează puternic. Trebuie să repeți acest exercițiu de 10-15 ori cu fiecare mână.

Și nu uita…

Exercițiile pe care tocmai ți le-am recomandat sunt foarte simple, dar eficiente pentru a obține un bust ferm şi tonificat. Efectuate cu regularitate, acestea vor da rezultate în scurt timp.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *