Dieta pentru orice vârstă

784

grost1

Multe femei mature au încearcat în viața lor mai multe tipuri de diete. Și aproape fiecare dintre ele a observat, că la o vârstă mai tânără poți slăbi urmând orice dietă, dar cu timpul, devine tot mai dificil să ții o dietă și eficiența acesteia scade brusc. Acest lucru se datorează faptului, că noi alegând o dietă, nu luăm în considerare vârsta noastră.

Fetele (20-30 ani), în general, nu trebuie să țină diete pentru slăbire rapidă. La această vârstă organismul funcționează foarte bine și singur, fără vreun ajutor din exterior. Cel mai important lucru este excluderea completă a produselor alimentare nesănătoase și mâncarea trebuie să fie echilibrată. Dacă totuși dorești să scapi de câteva kilograme în plus, atunci îți poți face o zi de descărcare, sau timp de trei zile să ții o dietă cu chefir.

După 30 de ani, trebuie de redus volumul alimentelor consumate, deoarece organismul nu reușește să prelucreze complet mâcarea. O dată la 6 luni, trebuie de curățit organismului de toxinele acumulate. Cel mai bun tip de regim alimentar în această perioadă a vieții, va fi dieta fără sare cu carbohidrați (orez sau hrișcă). Încercați să vă ocupați cu sporturi active.

Chiar și la femeile cele mai suple, după 40, ca urmare a modificărilor hormonale, apar celulele adipoase. La această vârstă, în afară de atitudinea serioasă către alimentele consumate, trebuie de acordat o atenție deosebită stării de sănătate în general. Este necesar să schimbi radical calitatea mâncărurilor, cumpără un aparat de gătit cu aburi și gătește mâncarea cu ajutorul lui. Se recomandă să renunți complet la sare, în cazuri extreme, aceasta poate fi înlocuită cu sos de soia sau sare de mare. O parte principală a vieții tale trebuie să devină neapărat yoga sau pilatesul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *