De ce te îngrași vara

855

Vara, bikini, vacanța … iar tu ai adăugat în greutate în loc să slăbești? Află 4 motive din cauza căror ai adăugat niște kg în plus în sezonul cald.

Tu bei apă dulce carbogazoasă și intorduci în organism o doză mare de carbohidrați (și, desigur, calorii). Corpul tău tinde să spele ceea, ce este în plus și dă semn — setea. Iar tu, în loc să speli organismul cu apă curată, bei din nou carbogazoasă. Un cerc vicios.

Tu mănânci prea multă înghețată. Înghețata conține multe grăsimi, iar cea cu fructe — cu 30% mai mult zahăr decât cea obișnuită. Vezi și singură cât exces de calorii.

Tu dormi pre puțin. Plimbările lungi seara, discotecile și scăldatul noaptea nu lasă timp pentru somn. Medicii avertizează: atunci când dormi puțin, metabolismul încetinește și caloriile se ard mai lent.

Îți permiți prea mult în vacanță. De obicei, în timpul vacanței, când ești la un hotel, este dificil să te controlezi. În special când vezi fructe de mare delicioase și dulciuri exotice! Nu încerca să te liniștești, cu faptul că vei înota și vei prelucra totul. Pur și simplu nu te apropia de masa cu dulciuri. Stai mai aproape de salate și fructe.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *