Cum să-ți găsești un soț pe Internet?

974

datingsites

În ziua de azi, Internetul nu este ceva nou, și dragostea on-line nu este o surpriză pentru nimeni. Dacă ești de mult timp în căutarea unui suflet pereche, uită-te la monitor, poate el deja te așteaptă pe tine acolo!

Pentru a nu pierde fericirea ta urmează aceste reguli.

  1. Cumpără un notebook și scrie acolo numele tuturor pretendenților la mire. Acordă o mare atenție la prietenii și prietenii lor. Poate că numai privind o fotografie te vei îndrăgosti de cineva la prima vedere. Acum rămâne doar un pas mic — să rogi vreun prieten să vă facă cunoștință.
  2. Bărbații nu iubesc fetele, care vorbesc multe. Atunci când lista ta se umple până la sfârșit, trimite-le câte un mesaj în care scrii, că dorești să comunici cu ei. Nu este necesar să comentezi fotografiile lor. Dacă totuși cineva nu va manifesta interesul către persoana ta, nu merită să te superi, pentru că soții potențiali se întâlnesc peste tot. Va fi minunat, dacă mirele potențial va accepta invitația. Însă, dacă el nu dorește să facă cunoștință cu tine — nu te mâhni și nu-ți pierde curajul, pentru că ei (mirii) sunt un ban de o duzină!
  3. Înainte de a începe dating online, trebuie să te pregătești cu atenție de asta. Șterge toate fotografiile tale cu foștii tăi și cele, unde nu te-ai primit foarte reușit. În caz contrar, ”afacerea” ta mică de a găsi un mire poate deveni cel mai mare eșec din viața ta. De asemenea, nu uita să ștergi comentariile interesante sub fotografiile tale, pe care viitorul tău soț nu ar trebui să le vadă. Rămâi pentru el o femeie misterioasă, o femeie cu surpriză.
  4. Bărbații iubesc fete comunicative și prietenoase. Prin urmare, începe o conversație ușoară, întreabă-l cu ce se ocupă el, ce hobby are. Încearcă să-l atragi și să-l interesezi cu intelectul tău, dar nu exagera în asta. Cochetăria și un flirt inocent va ajuta să vă uniți soartele voastre.
  5. De a comunica pe Internet este un lucru, însă o întâlnire în realitate va fi victoria ta. Dar nu te sfătuim să-l chemi tu prima la o întâlnire, poți pur și simplu să-i dai un indiciu ușor că îți place de el și că îți este plăcut să comunici cu el. Fii încrezătoare și independentă, chiar dacă el nu dorește să continue relația înafară de internet, rămâi mândră și calmă — nu te impune, trebuie să poți în momentul potrivit să spui adio.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *