CUM SĂ TE PUI REPEDE ÎN ORDINE DE DIMINEAȚA DUPĂ PETRECERE

830

Cum să te pui repede în ordine de dimineaţă după petrecere

18FfIeri a fost o seara corporativă, iar dimineața trebuie să pleci la locul de muncă? Sau pur și simplu ieri aţi serbat ziua de naștere a prietenei? Sau poate, pur și simplu lucraţi la 1 ianuarie? Nu este straşnic, înfăţişarea nu vă va preda, dacă corect v-aţi uita  la această întrebare.

Există o zicală, că la om există trei etape de vârstă, fiecare dintre care se diferă de cea precedentă prin înfăţişare. Se pare că a treia etapă este cea mai rea, la care înfăţişarea persoanei de dimineaţă e astfel, de parcă toata noaptea a baut, sa plimbat, deși a dormit noapte întreagă și nu sa ocupat cu toate acestea. Deci, este în interesul tuturor ca această a treia etapă să nu-i atingă niciodată. Dar puțini știu că pentru a aduce fata în ordine cu propriile mâini se poate în doar 15 minute. Pentru aceasta nu este nevoie de nici o mulțime de mijloace, nici de o mulțime de cunoștințe. Doar e nevoie de a urma nişte sfaturi simple și ușoare.

Sfat №1 – Apa rece — salvarea noastră!

Sculând de dimineața, clătiți fața cu apă rece. Acțiunea rece a raporta pielii că e timpul să te scoli, adică va trezi fata. Ștergeți pielea cu un prosop. Apoi dă feţei un pic de relaxare. În acest moment liniștit puteți bea cafea și a lua micul dejun. După un timp, uită-te în oglindă. Înfăţişarea e cu mult mai bună decât cea după somn, dar procedura nu este terminată, dimpotrivă, ele doar se încep.

Mulți oameni suferă de o astfel de proprietate , ca pungile sub ochi. Dacă intraţi în această categorie, următorul pas este pentru dmv. De obicei, după o noapte de nesomn pungile sub ochi, se măresc, se fac mai întunecat și mai adânce, pentru a corecta situația, luați două discuri de vată, udatile în infuzie de ceai negru și atașați la ochi. Țineți 5-7 minute. Apoi scoateți și așteptați. Până când ochii se vor usca. Este important ca infuzia sa fie răcită, de asemenea, nu este de dorit a face o astfel de compresa din infuzie de ceai proaspăt. Pentru intensificarea efectului următorul sfat.

Sfat №2 – i Faceţi masca!

Faceţi masca pentru fata din mijloacelor de îndemână. La mulți le place să se aplice pe piele castraveți. Cu toate acestea, efectul unei astfel de masca este destul de îndoielnic, deoarece castravetele în nu poate fi absorbit  în piele. Beneficia de această procedură este numai în efectul răcoros plăcut, care provoaca pielii feliile de castravete, de aceea, dacă există o dorință, o astfel de masca se poate folosi. Oricum, pentru piele ea nu este dăunătoare.

Pentru a obține rezultat mai bun se va potrivi o altă mască. Este greu de imaginat, dar într-unul din produsele alimentare , disponibile în fiecare bucătărie, conține aproape toate vitaminele și substanțele nutritive atât de necesare pielii noastre. Acest produs este… maioneza. Da, obișnuita  maioneza (poate fi ușor, poate provensal).

Ungeți cu un strat subțire (fără frecarea) maioneza fața, evitând zona din jurul ochilor, si lasaţi pe 7-10 minute. După aceea, clătiți cu atenție resturile de masca cu apa calduta. Acum uitați-vă în oglindă. Veți vedea acolo o fată lină, de culoare piersica, iar dacă treci cu mâna pe obraz, atunci se va simți netezimea si finetea pielii. Oare, nu este un miracol?

Foarte rar, desigur, dar la unele persoane maioneza este capabilă de a provoca reacție alergică a pielii, de aceea, înainte de a efectua masca procedura trebuie mai  întâi de aplicat la indoitura cotului.

Dacă deacum vorbim despre măști, atunci există remediu popular (acum remedii populare sunt foarte vestite, deoarece ele sunt naturale și sunt disponibile pentru fiecare). Scrub pentru fata din miere și ulei. Reteta este foarte simplă: două lingurițe de miere, se amestecă cu aceeași cantitate de ulei de floarea-soarelui. Amestecul primit se aplică pe față și se lasă pe 5 minute, după ce spălaţi bine faţa. Piele după o astfel de procedură nu este numai purificată, ci și netedă ca mătasea. Nu se recomanda a aplica aceasta masca doar celor care au alergii la miere și componentele ei.

Sfat №3 –Crema pentru copii pentru hidratare

După ce ați spălat masca, faţa trebuie de hranit si de a hidrata. Pentru acest lucru este potrivit chiar și crema pentru copii. Desigur, opțiunea ideală ar bază sub make-up, dar cu ea, din păcate, nu se folosesc toti. Crema pentru copii e bună şi prin acel fapt că nu va provoca alergii. Crema trebuie aplica pe locația mușchilor feței, mai ales în zona ochilor. Nu toată lumea știe, dar pe de ochi crema se poate aplica cu mișcări circulare în direcția nasului. Mulți fac invers și produc mișcarea în direcția opusă, o astfel aplicare duce la întindere de mușchi și deterează pielea. O bună variantă de a aplica crema cu pernuţele degetelor a mazaja pielea. Dar dezavantaj acestei metode este în durata acestuia. Prin transvazare crema se distribuie lent. Dar mulți cosmeticieni profesionali  sfătuiesc a aplica anume această metodă.

De asemenea, va influența în mod pozitiv asupra fietii  masaj. Crema ar trebui să fie aplicată pielea curata. Mai bine începe cu netezire, apoi o ușoară transvazare. Și apoi a trece la masaj-uri individuale a feţii, în primul rând, zona ochilor, apoi fruntea, apoi zona gurii. Toate mișcările trebuie să fie îndreptate în sus, de la centru (de exemplu, frunte), în parti si in sus. Efectul de masaj se manifestă de la o serie de proceduri, de aceea este mai bine de facut masaj fetii in fiecare zi (cel mai bine pe noapte, pentru a permite circulația sângelui).

Sfat №4 – make-up usoor inca nimănui nu a dus daună

Acum să trecem la cosmetica decorativă. Spun că, make-upul  imediat după aplicarea bazei nu trebuie fi aplicat. Trebuie să așteptați până când se absoarbe crema, aceasta va dura aproximativ 10 minute. Apoi cu un şerveţel  moale ștergeţi crema neabsorbită după fata. Numai acum puteți trece direct la make-up. Dar cu pudră este mai bine să nu vă folosiţi. În acest caz, dați preferință cremei tonale. Micile particule de pudră pot fi distribuite inegal pe faţa umidificată, ceea ce strica tot efectul vizual de machiaj. Prin urmare, pentru a obține rezultatul dorit, folosiţi cremă tonală. Tonul de bază este mai bine să-l  alegeti o culoare mai deschisă decât de obicei, pentru ca acum fata, ca niciodată, are nevoie de o culoare mai deschisa. Pentru a evita excesul de strălucire, după aplicarea bazei, poti da pe fata cu o pensulă cu pudră sfărâmiciosă.

Deci, acum la oglinda, uita-te la rezultat. Ura! Urme de ieri nu mai sant. Acest lucru este exact ceea ce trebuia. Rămâne doar să vă felicit și sa va urez succes în cucerirea noilor culmi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *