Cum să fii pentru el întotdeauna diferită?

1 637

referat

Din zi în zi, dragostea adevărată devine din ce în ce mai valoroasă. Tot mai mulți oameni se întreabă, cum să o găsească — și tot mai puțini, cum să o păstreze. Iar aceasta este, de asemenea, o muncă dificilă. De ce mulți oameni uită despre asta? Sfaturi sunt multe nu este greu de a le găsi. Astăzi ne vom concentra asupra temei: de ce este atât de important să fii întotdeauna diferită pentru omul iubit și, ce e mai important, cum să atingi acest scop.

De ce este important acest lucru? Poţi să răspunzi şi singură la această întrebare. Bărbații sunt poligami, ei doresc femei diferite. Din acest motiv, este important să poţi fi diferită, să schimbi diferite imagini! Într-adevăr, este aşa. Dar asta este, de asemenea, şi foarte interesant! Este interesant pentru bărbatul tău şi pentru tine. Cât de multe perechi se despart în ziua de astăzi, lovindu-se de un cuvânt teribil — monotonie! Deci, de ce să nu faci încă un mic pas spre fericirea ta? La urma urmei, să fie aceeași este plictisitor, iar să te schimbi este atât de simplu și distractiv! Te asigur, îţi va plăcea şi te vei bucura cu adevărat.

Dar, cum să o faci? Cum să începi? Cum să găseşti timp și efort pentru asta, atunci când ai atâtea probleme şi griji? Crede-mă, nu e greu. La urma urmei, suntem cu toatele puţin actrițe și este în natura noastră să ne schimbăm.

  1. PasulUită-te în jur. Nici măcar nu trebuie să inventezi ceva supra-dificil. Câte fețe de femei se uită la tine de pe coperţile revistelor glossy şi câte personalităţi interesante poţi găsi printre prietenii tăi! Orice te poate entuziasma: un film privit recent, aroma parfumului cuiva, un gest neglijent al cuiva. Principalul lucru este de a prinde imaginea, ideea, dispoziţia, care îţi place, care se va potrivi, va deveni a doua pe un timp oarecare.
  2. PasulÎncearcă imaginea asta pe sine. Învârteşte-te în faţa oglinzii, simte-te diferită, aşa cum ai vrea să fii, misterioasă și puțin arogantă sau cochetă și răutăcioasă. Ce privire se va potrivi imaginii tale? Ce zâmbet? Ce fel de gesturi, tonul vocii, expresia facială? Ei bine, îţi place?
  3. PasulAdăugă detalii. Și acum, cel mai interesant! Alegem pantofii, hainele, accesoriile și machiajul (sau lipsa acestuia), care vor deschide, vor completa și accentua cu succes imaginea noastră. Aceasta poate fi o brățară uşoară și pantofi cu toc înalt sau un corset și nişte mănuși senzuale. Ce câmp pentru creativitate! Nu ar trebui să uiți doar, că orice imagine ai încerca, trebuie să rămâi naturală, mai bine să te stărui un pic mai puţin decât să exagerezi. Poate că va fi suficient doar să faci nişte bucle frumoase sau să-ţi schimbi culoarea părului? Sau, să te îmbraci într-o rochie și tocuri, mai ales dacă nu ai făcut acest lucru până acum? Sau poate merită să încerci un nou parfum? Cumpără o aromă de branduri bine-cunoscute, atunci nu vei rămâne neobservată.

Alege câteva dintre cele mai de succes roluri, care îţi plac ţie și iubitului tău. Poate că vei descoperi o nouă latură în sine însuși, care până acum chiar și pentru tine erau un mister, şi unele detalii ale acestor roluri vor rămâne cu tine pentru o lungă perioadă de timp. În orice caz, o astfel de diversitate te va ajuta cu siguranță să rămâi mereu misterioasă și imprevizibilă pentru omul iubit!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *