Cum să faci un bărbat să te placă de la prima vedere?

1 025

kak-ponravitsia-devuchke

Majoritatea oamenilor visează să fie interesanți și populari printre rude, prieteni, cunoscuți și colegi de serviciu. De gradul de atractivitate a femeii depind multe lucruri în viață. De exemplu, creșterea pe scara carierei, relațiile reciproce cu oamenii din jurul nostru. Însă, de multe ori apare o situație, când pur și simplu uitându-te la o persoană, înțelegi că nu ai absolut nicio dorință de a o vedea în viitor. Cu toate acestea, într-o conversație cu individul care ți-a plăcut, apar niște sentimente cu totul diferite. Anume atunci femeia dorește să intereseze obiectul simpatiei, vrea să se afle mai mult timp alături de el.

Toate momentele pozitive și negative depind nu numai de factorii externi, dar și de cei interni. Cel mai mare rol îl joacă aspectul fizic. Acest lucru constă, mai presus de toate, în haine elegante pentru femei, make-up, coafură. Factorul intern joacă un rol semnificativ doar în timpul unei discuții de lungă durată cu reprezentantul sexului puternic. Acest factor poate include simțul umorului, carisma, comportament social.

Dacă dorești foarte mult, ca bărbatul să nu-și poată lua privirea de la tine, trebuie să creezi un astfel de aspect fizic, care va atrage vizibil atenția altor persoane. Dacă ai ceva dificultăți în acest sens, te poți consulta la stilist profesionist. Dacă salariul tău nu-ți permite acest lucru, recurge imediat la ajutorul revistelor de modă și cărților interesante despre modă.

Trebuie să te comporți prietenos, salută-i numaidecât pe prietenii tăi și, desigur, zâmbește cât mai des. Fii altruistă, ajută oamenii apropiați. Aruncă din viața ta emoțiile negative, pentru că acestea nu te vor ajuta. Fii pozitivă și mereu veselă.

Iar noi vă urăm baftă!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *