Cum să alegi primul cărucior pentru bebelușul tău

794

3236371

Alegerea primului cărucior pentru copilul tău este un lucru foarte important și responsabil. În primele sale luni de viață copilul tău va petrece în căruciorul său o mulțime de timp. Prin urmare, căruciorul trebuie să fie confortabil, destul de mare și călduros.

Primul cărucior pentru copil este ales, de obicei, imediat după naștere, sau chiar înainte de apariţia copilului pe lume. În acest moment, este încă dificil de a determina ce înălțime va avea copilul peste câteva luni. Așadar, dacă acest cărucior va fi singurul cărucior, care va avea poziția culcat, ai grijă de mărimea lui. Se crede, că copilul nou-născut se simte confortabil într-un cărucior mic, însă, de fapt, nu este o mare diferență pentru el, iar atunci când bebelușul va crește, trebuie să se simtă liber și confortabil în cărucior.

În afară de aceasta, dacă alegi un cărucior pe timp de iarnă, acesta trebuie să fie călduros, să aibă o husă de iarnă. De asemenea, un rol foarte important (dar nu atât de mult pentru copil, cât pentru tine) are greutatea căruciorului și dimensiunea roților acestuia. Fă plimbările cu copilul tău cât mai confortabile pentru tine, alege un cărucior, cu care nu va trebuie să depui un efort enorm pentru a-l controla, iar cu cât mai mari sunt roțile, cu atât mai ușor va fi de a conduce căruciorul în timpul iernii sau toamna.

Ține minte, că primul cărucior trebuie să fie stabil și de încredere. Verifică cu atenție toate părțile lui, toate detaliile, pentru a te proteja în viitor de surprize neplăcute. Fie ca primul cărucior să fie un leagăn confortabil pentru bebelușul tău.

Există încă o soluție foarte interesantă în «înalta tehnologie a cărucioarelor». Această tehnologie permite să se plieze căruciorul într-un baston. O soluție destul de netrivială, dar poate va fi convenabilă pentru părinții, care petrec foarte mult timp la plimbare cu copiii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *