Cum să alegi bărbatul potrivit?

1 188

vybor

Cum să alegi un bărbat? Acționează corect cu bărbații potriviți.

Fericirea femeii este în propriile ei mâini și trăinicia relațiilor ei cu un bărbat depinde în totalitate doar de ea însăși. În tinerețe fiecare fată crede, că cel mai important și necesar lucru în viața de familie este iubirea. Însă, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa. Femeia trebuie să-și găsească bărbatul său, care i se potrivește bine, care va împărtăși aceleași gânduri, care are aceleași valori, obiective de viață și alte criterii importante. Desigur, fără dragoste tot nu se poate să te căsătorești, dar când faci cunoștință cu un bărbat, în primul rând, trebuie să acorzi o atenție deosebită la modul în care el se comportă și ce spune el.

Cum să recunoști bărbatul tău? Cum să nu faci cea mai mare greșeală din viața ta și să nu regreți pentru tot restul zilelor tale? Pentru asta trebuie să urmărești reprezentanții sexului puternic al umanității și să-ți faci concluziile corespunzătoare. Rolul decisiv în alegerea unui partener de viață îl joacă următoarele trei criterii.

Primul lucru, la care ar trebui să acorzi o atenție deosebită înainte de a începe o relație serioasă — sunt cuvintele, care ies din gura alesului tău. De modul în care vorbește și ce spune bărbatul, depinde modul în care se va dezvolta relația voastră, cât de mult ea va dura și pentru ce dificultăți trebuie să te pregătești — cred că ești de acord, fără ele nu există nicio relație, indiferent cât de mare și puternică este dragostea și ce armonie domnește între bărbat și femeie. Dacă bărbatul spune că nu vrea o relație serioasă, atunci nu merită să aștepți ceva mai mult de la el. Dar, ce se întâmplă de obicei în viața reală? Fata sau femeia îndrăgostită începe să se lupte din toate puterile, pentru a schimba decizia obiectului adorației sale. Și puține dintre noi înțeleg, că nu merită să lupți, fiindcă dacă bărbatul a hotărât — el nu-și va schimba decizia lui, desigur, numai în cazul în care el singur va dori acest lucru.

Întrebarea financiară este, de asemenea, nu pe ultimul loc. Dacă din copilărie visai să te căsătorești cu un milionar, îți va fi greu să fii de acord la ceva mai puțin. Prin urmare, atunci când alegi un bărbat pentru o relație serioasă, încearcă să afli cât de ambițios este el. Cuvintele lui îți vin în ajutor. El, inconștient, se poate scăpa cu vorba, că nu este capabil să se dezvolte independent, nu poate fi un om de afaceri sau se teme de responsabilitatea de la o poziție mai mare care îl așteaptă. Hai să fim sinceri și să spunem, că asta înseamnă doar un singur lucru, dragele mele: dacă îți vei lega viața cu acest bărbat, atunci, cel mai probabil, nicelul vostru de viață nu va fi mai mare decât unul mediu. Cuvintele — mai bine decât nimic. Anume datorită cuvintelor poți afla ce scopuri are el în viață. Chiar dacă sunt doar niște cuvânte, însă, dacă bărbatul vorbește, înseamnă că el are dorință și el va încerca să realizeze măcar ceva. Ascultă cu atenție bărbatul și vei putea afla mai multe despre el. Pentru femeile, care iubesc libertatea, varianta ideală va fi un bărbat, care spune că el nu vrea să se căsătorească. Acest lucru nu înseamnă că el dorește să rămână un burlac toată viața. Vor trece 5-6 ani și el va cere în căsătorie orice femeie, probabil chiar acea femeie, care în trecut se temea de viața de familie ca de moarte. În acel timp, când bărbatul ”se coace” pentru căsătorie, femeia lui poate să-și construiască o carieră și să-și petreacă timpul cum dorește ea.

Se mai spune că bărbatul a spus — bărbatul a făcut. Dar această frază este potrivită pentru a descrie numai bărbații adevărați, care își îndeplinesc întotdeauna promisiunile lor. Iar sunt și așa reprezentanți a jumătății puternice a omenirii, cuvintele cărora nu înseamnă nimic. Ei sunt niște povestitori talentați, care povestesc tuturor femeilor la rând povești frumoase despre ei înșiși, promit munți de aur, iar rezultate — zero. Acești bărbați-povestitori posedă așa un farmec și încredere de sine, încât ei sunt capabili să convingă orice femeie în credibilitatea cuvintelor sale, este pur și simplu imposibil să nu crezi în cuvintele lor, și, fiind amăgite o dată, ascultătoarele acestor ”masculi” cred în poveștile lui de multe multe ori. Acest lucru este foarte surprinzător, dar totuși este un fapt incontestabil.

Al doilea lucru, care necesită atenția femeilor la comportamentul reprezentanților sexului puternic — nu doar cuvintela, ci și acțiunile. «Care?», — vor întreba persoanele curioase. Orice acțiuni. Toate la fel vor vorbi despre bărbat, în favoarea lui sau invers, depinde numai de el însuși.

Cum trebuie să se comporte un bărbat îndrăgostit? Probabil multe reprezentate al sexului frumos vor spune că el trebuie să dea cadouri, flori, să spună mii de complimente frumoase la adresa ta, să te ducă prin restaurante. Însă, din păcate, acesta nu este comportamentul cel mai potrivit pentru un bărbat îndrăgostit, și, cel mai probabil, este rezultatul comunicării lui cu un număr mare de femei ani la rând, pentru a înțelege nevoile și dorințele lor. În cazul în care noul tău prieten se comportă anume în acest fel, nu te grăbi să ai încredere în el pe deplin, pentru că în spatele acțiunilor lui drăguțe, la prima vedere, se pot ascunde de fapt numai intenții fiziologice.

Dacă bărbatul este îndrăgostit cu adevărat și serios, despre sentimentele lui spun apelurile lui permanente, dorința lui activă să te ajute și alte acțiuni față de tine. De exemplu, el te va prezenta prietenilor săi, rudelor și părinților, va încerca să te ia mai adânc în viața lui: îți va povesti despre locul lui de muncă, despre interesele lui, te va invita în ospeție, și singur, de asemenea, va dori să intre în casa ta pentru o ceașcă de ceai.

Dar merită să mai spunem încă o dată, că nu vei fi sătulă numai cu dragostea și, alegând un partener pentru toată viața, ar trebui să te uiți la capacitatea lui de a face bani. Cum lucrează el? Dacă bărbatului îi place să se plimbe des cu prietenii și asta influențează nu cam pozitiv asupra carierei sale, iar tu ai nevoie de un bărbat, care îți va putea da multe în planul material, atunci acest pretendent ar trebui să fie exclus din lista potențialilor tăi soți.

Dar nu uita, că adevărații carieriști aproape tot timpul sunt ocupați cu munca lor iubită și ei nu au întotdeauna timp pentru dragoste și relații. În cazul în care nu te consideri a fi în categoria femeilor răbdătoare, atunci acest tip de bărbați, evident, nu ți se va potrivi. În plus, reprezentanții bogați al sexului puternic nu sunt prea generoși, ci din contra, iubesc să economisească și cer același lucru de la soțiile lor. Nu este atât de simplu pe cât pare, din păcate. Uneori trebuie să faci o alegere: fie să trăiești bogat, dar lipsită de atenție, sau construiești fericirea cu un bărbat sărac, dar grijuliu. Pentru fiecare femeie există idealul său de viață fericită, trebuie doar pentru să înțelegi, ce este mai important pentru tine și ce este secundar.

Al treilea criteriu, după care trebuie să alegi bărbatul vieții tale — valorile vieții și scopurile. Aici nu vorbim despre caracter, pentru că acestea se vor potrivi cu siguranță, atunci când este vorba de relațiile de familie. Cineva are nevoie de un bărbat calm și docil, iar cineva, din contra, este extrem de iritat de acest tip de bărbați, și aceste femei sunt în căutarea unui partener cu caracter îndrăzneț și decisiv. Dar asta este deja o altă poveste. Să ne întoarcem la scopurile și valorile vieții, care joacă un rol decisiv în relațiile familiale.

Fiecare om este educat în familie, unde i se dau anumite puncte de vedere, la el se formează valorile vieții. Atunci când crește, omul întâlnește dragostea lui și se căsătorește. Dar în căsătorie încep să-l urmărească neplăceri și factori iritanți. Iar totul se datorează nepotrivirii punctelor de vedere. De exemplu, soția vrea să-și educă fiul său micuț în dragoste și gingăşie, iar soțul nu este împotrivă să-i dea vreo palmă băiatului la locul moale pentru comportamentul său rău. S-ar părea că e o situație obișnuită din viață, însă datorită faptului că principiile ambelor părți sunt niște valori familiale deja înrădăcinate, care au fost insuflate încă din copilărie, ea devine o tragedie de familie, care poate duce la niște rezultate foarte dezastruoase, de exemplu, la divorț.

Această situație poate fi rezolvată doar prin intermediul găsirii unui compromis, și nicicum altfel. Dacă nu se găsește niciun compromis, atunci există două moduri de a rezolva situația neplăcută, pe care o avem. În primul caz, femeia trebuie să se adapteze la punctele de vedere și valorile iubitului ei. Deoarece sexul frumos, atunci când sunt îndrăgostite, sunt capabile de orice acțiuni, uneori, chiar și cele mai nebune. Dar acest lucru nu ar trebui să devină nebun, ci ar trebui să fie o alegere conștientă pentru a obține fericire și armonie reciprocă în familie. În viață, există povești interesante potrivit cărora, femeile s-au căsătorit cu bărbați străini și au găsit acolo fericirea lor. Iar aici merge vorba nu numai despre depășirea diferențelor de puncte de vedere, ci și în tradițiile și obiceiurile, ce este mult mai dificil. Sensibilitatea femeilor și înțelepciunea lor este suficient pentru toate celea, așa că, de ce să nu încerci să-ți schimbi punctele de vedere pentru a avea o familie fericită și trainică?!

Cea de-a doua cale de a rezolva problema este în mâinile bărbatului. Acest lucru înseamnă, că bărbatul ar trebui să-și reconsidere punctele de vedere, unele dintre ele să le corecteze, iar altele să le schimbe cu totul. Bărbaților, în acest sens, le este mai greu, pentru că ei sunt obișnuiți să se considere întotdeauna drepți. Dar, din fericire, nu toți sunt așa și se mai poate de lucrat asupra lor.

Relația — este rezultatul nu numai al sentimentelor reciproce, ci și o muncă grea asupra ta, asupra neajunsurilor și obiceiurile tale. Fiindcă, pentru a întâlni și a îndrăgosti în tine un bărbat decent, în primul rând, tu însăși trebuie să fii măcar puțin ideală. În caz contrar, va trebui să te mulțumești de cel, pe care l-ai obținut, iar soarta nu întotdeauna îți dăruiește, ceea ce vrei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *