Cum să ai grijă de piele înainte, în timpul și după epilare

844

kak-nanosit-krem-na-telo

1. Descuamare

Cu câteva zile înainte de procedura treci cu scrubul preferat pentru corp prin toate locurile, care urmează a fi epilate. Sarcina principală — a elimina partea cornoasă a stratului epidermei, pentru ca firele de păr mai ușor să fie eliminate. Dar nu te stărui prea tare, fă acest lucru gingaş şi moale ca să nu traumatizezi pielea.

2. Hidratare

Curățarea și hidratarea este regula de aur de îngrijire a oricărei pieli. Deaceia nu uitați să utilizaţi mijloace de hidratare pentru organism. În afară de un frumos aspect, remediile nutritive și hidratante fac procedura de îndepărtare a părului nedorit mult mai confortabil – firele de păr se smulg mai ușor din pielea moale. Crema este necesar de fiecare dată, după un duș pentru a curăța pielea uscata.

3. Aburire

Înainte de procedura trebuie bine de aburit pielea și a șterge locurile de epilare până la uscat. Aceasta deschide porii și firele de păr sunt eliminate mult mai ușor și nedureros. Este important de știut că înainte de epilare pielea trebuie să fie curată și uscată, de aceea nu trebuie aplicată o crema hidratanta.

4. Primul ajutor

După epilare pe zonele iritate de piele trebuie să se aplice speciale remedii liniştitoare. Acestea vă vor ajuta nu numai pentru a aduce pielea în ordine, dar de asemenea a preveni apariția de iritații. Există o multitudine de mijloace speciale, care încetinesc creșterea părului şi alte chestii de acest gen. Astfel de produse vor deveni un accesoriu util pentru îngrijirea zilnică a pielii după epilare.
În lupta cu părul suplimentar de pe corp este foarte important de a alege modul «său» — cel mai confortabil, eficient și relativ nedureros. Alegând epilatorul, atrage o atenție deosebită la gadget-uri, «echipate» cu tehnologii inovatoare și un set de duze pentru diferite părți ale corpului. Acestor criterii corespunde complet Philips SatinPerfect HP6583. În set cu el vin duze Skin Stretcher, care direcționează ușor pielea, îmbunătățind accesul la fiecare fir de păr. Acest lucru vă permite de a reduce senzațiile de durere, dar în același timp și a calma fragilul sistem nervos feminin. Iar datorită eficientului sistem de disc și capăt mai larg timpul la desfășurarea procedurii se reduce foarte mult.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *