COMPLIMENTE BĂRBATULUI

1 002

21FfModul corect de a alege cheia de la inima unui bărbat? Și Şi ce trebuie să-i vorbeşti, ca el să se simțească dorit și valoros pentru tine? Astăzi vom discuta despre acest lucru. Fiecare femeie trebuie să știe ce să spună iubitului ei. A lăuda iubitul trebuie corect. Chiar dacă ai un soț șomer, totuși orice bărbat merită complemente. Ei sunt foarte fericiţi de acest lucru.
Modul corect de a spune un bun cuvânt bărbatului ?
«Sfătuieşte-mă». Bărbații adoră când femeile le cer sfat. Lor imediat, le pare că sunt importanţi și păerera lor este apreciat de o femeie. De aceea, de mai multe ori cereţi de la bărbați un sfat, chiar dacă nu-l veţi folosi.
«Cum ți se primeşte aşa». Cea mai puternică fraza pentru bărbat. Faci un compliment extraordinar bărbatului tău. Dar nu întraţi în rol prea tare în caz contrar, el poate și să nu creadă în cuvintele tale.
«Eu îți sunt atât de recunoscătoare». Când mulțumiți bărbatului, asta-l bucură pe el foarte tare. În acest caz el ştie că sa stăruit nu în zadar. Şi în continuare el va încerca să facă plăcut și mai mult.
Ce nu se merită vorbit?
Măgulire. Nu trebuie să măguleşti la bărbat. Măgulirea linguşitoare se poate recunoaște imediat. Și bărbatul va înceta să creadă în complimentele dumneavoastră. După aşa ceva el în general nu va mai vrea să facă nimic pentru tine. Deci, pentru ce vouă aşa ceva? Întotdeauna spune adevărul partenerului.
Toate adresările «animalice». Toţi «iepurașii», «pisiceii», «puişorii» și așa mai departe pur și simplu sunt teribil de enervante. La urma urmei, bărbatul trebuie să fie puternic și brutal. Și «iepurașul» nu atât de interesant sună. Dacă vă plac asemenea adresări, atunci folosiţile la adresarea către animalele domestice sau prietenilor, dar nu partenerului.
Înainte de a face un compliment bărbatului, trebuie să te gândești bine. El trebuie să fie sincer și să fie înţeles greşit. Fii tu insumi. Dacă veţi fi ne sinceră, bărbatul totul va înțelege. Și complimentul doar va înrăutăți relația dintre voi. O femeie trebuie să fie inteligentă și să nu vorbească în plus. Faceţi bărbatul vostru fericit și iubit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *