Cinci secrete pentru a obține o figură subțire

982

dasd3131Ai un eveniment important? Dacă dorești să încapi în rochița neagră, dar ai doar câteva zile la dispoziție, trebuie să știi câteva sfaturi înțelepte, care te vor ajuta să faci acest lucru mai repede.

Realitatea este, că cele mai cunoscute metodele pentru pierderea în greutate vor duce la iritabilitate, balonare, și în cele din urmă, veți obține un efect opus. Merită? Probabil că nu. Așadar, hai să vedem cinci secrete mici, care cu siguranță vor fi efective pentru tine, te vor ajuta să încapi în rochia ta preferată, și să te simți minunat și încrezător pe tot parcursul zilei.

Secretul №1: curățarea organismului

Curățarea organismului va ajuta să te simți ușor, să reduci balonarea, să scapi de excesul de lichid în organism și să elimini constipația, astfel, vei pierde în greutate și te vei simți proaspătă și radiantă. Dar fii atentă! Ia numai acele produse, de la care nu te vei simți rău.

Pentru menținerea produselor proaspete pe un timp îndelungat, asigură depozitarea corespunzătoare a acestora. Dacă observi orice defecțiune a frigiderului, nu lăsa acest lucru fără atenție.

Secretul №2: Scoate din dietă carbohidrații

Ar trebui să încercați întotdeauna să evitați alimentele prelucrate, cum ar fi făina alba, zahărul și orice prăjit. Aceste norme trebuie să fie aplicate în mod strict, pe parcursul a 5 zile, pentru a-ți aduce figura la mărimea dorită până la timpul evenimentului plănuit. De asemenea, stăruiete să nu mănânci pâine albă, biscuiți și prăjituri. Mănâncă alimente din cereale integrale, multe fructe, legume, și în curând vei vedea rezultate foarte bune.

Secretul №3: Lenjerie de corp modelatoare

Dacă nu ai timp pentru a slăbi până la evenimentul desemnat, îți vine în ajutor lenjeria de corp modelatoare. Mulți producători de lenjerie de corp modelatoare au început să producă haine modelatoare (pantaloni scurți, dresuri, etc). Datorită acestor haine, silueta devine grațioasă și subțire.

Secretul №4: Bea mai multă apă

Este de dorit să bei șase — opt pahare pe zi. Apa spală excesul de sodiu din organism și poate îmbunătăți aspectul pielii.

Secretul №5: Ascultă-ți mama ta

Ce îți spunea mama ta toți acești ani? ”Stai drept!” Ei bine, acum este timpul pentru a asculta. Când îți păstrezi spatele drept, coloana vertebrală se îndreaptă, bărbia se ridică, și îndată arăți mai înalt, mai suplu și mult mai încrezător.

Încearcă să te obișnuiești să păstrezi mereu spatele drept, să ai o poziție corectă în fața computerului. O postură frumoasă îi dă corpului eleganță.

Acum știi cinci secrete de slăbit în doar cinci zile. Totuși unele dintre ele pot fi aplicate în viața de zi cu zi, nu doar înainte de evenimente importante.

Pentru menținerea produselor proaspete pe un timp îndelungat, asigură depozitarea corespunzătoare a acestora. Dacă observi orice defecțiune a frigiderului, nu lăsa acest lucru fără atenție.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *