Baia cu lapte a Cleopatrei

1 103

pohudeniya1

Istoria planetei noastre are deja câteva miliarde de ani și fiecare pas istoric al istoriei noastre este interpretat de diferiți istorici în moduri diferite.

De exemplu, există un fapt remarcabil, precum că baia de lapte a Cleopatrei a existat în realitate și, în plus, a datîi dădea pielii ei tinerețe veșnică și frumusețe. Dacă cauți de internet imagini ale reginei egiptene Cleopatra, poți vedea, că peste tot ea arată foarte tânără.

Un grup de cercetători britanici neobosiți au decis să afle o dată pentru totdeauna: într-adevăr, baia cu lapte a Cleopatrei poate fi atât de folositoare pentru aspectul și frumusețea femeii sau nu.

Studenții de la o universitate renumită britanică, denumirea căreia, din motive evidente, nu a fost dezvăluită, au decis să efectueze un experiment – să testeze efectul laptelui asupra pielii umane și au cumpărat de la fermierii locali o cantitate foarte mare de lapte de vacă.

Esența experimentului consta în faptul, că o parte a grupului zilnic, timp de o lună, vor lua băi cu lapte a Cleopatrei, iar cealaltă parte a grupului experimental — va primi băi obișnuite, dar folosind apă purificată. Pentru puritatea experimentului, studenţii au ales căzi de baie britanice din oțel și nu cele din acril.

În ciuda profesorilor sceptici, care supravegheau acest experiment, băile cu lapte, deja după o săptămână au început să dea rezultate vizibile. Dar efectul a fost doar în îmbunătățirea sănătății și bunăstării subiecților. Niciun fel de modificări fizice nu au fost observate.

La sfârșitul experimentului cu băile de lapte a Cleopatrei, rezultatele au depășit toate așteptările. După ce au comparat fotografiile făcute până la experiment cu cele făcute la sfârșitul acestuia — au fost observate schimbări pozitive: oamenii arătau mai tineri iar pielea lor a devenit moale și catifelată și, prin urmare, s-au diminuat ridurile și au dispărut petele pigmentare. La oamenii, care au luat băi cu apă purificată, nu a fost observat acest efect defel.

Acest experiment a arătat, că baia cu lapte a Cleopatrei, care a lăsat urma ei istorică, de fapt, poate produce un efect pozitiv vizibil și poate fi utilizată ca un produs cosmetic. Însă, din păcate, acest produs nu este cam ieftin și nu-i pentru toată lumea.

Trei ”reguli de baie” pentru toate Cleopatrele

Dacă vă puteți permite o baie cu lapte, iată câteva reguli, care vă pot fi de folos. Deși, pentru orice altă baie, aceste sfaturi își păstrează, de asemenea, valoarea lor:

  1. Durata aproximativă a băii nu trebuie să depășească 15 minute.
  2. Temperatura apei / laptelui, trebuie să fie nu mai jos de 37 grade Celsius. Dacă luăm în considerare, că orice lichid se răcește cu timpul, este necesar la fiecare 3 minute să adăugați puțină apă / lapte fierbinte. Mai bine s-o faceți din partea picioarelor, fiindcă membrele inferioare fac față mai ușor fluctuațiilor de temperatură.
  3. Este cel mai bine să stai în cada de baie, astfel, încât zona inimii să fie deasupra apei, deoarece temperatura de 37 grade nu este confortabilă pentru întregul organism.

A existat într-adevăr sau nu faimoasa baie cu lapte a Cleopatrei, va rămâne pentru totdeauna un mister, dar faptul, că efectul de la băile cu lapte există, și sunt nu doar «în carte» — este un fapt dovedit.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *