Ar putea salva sexul o relație?

211

couple-sex1

Atunci când o femeie simte, că relația cu iubitul ei atârnă de un fir de păr, ea este gata să folosească orice posibilitate pentru a întoarce fosta iubire, ardoare, pasiune, și, de regulă, folosește în acest scop sexul.

Ei bine, poate că asta are vreun sens, fiindcă, după cum se știe, viața unui soț și a unei soții constă și din acte sexuale. Se poate întâmpla și așa, că soțul tău, brusc, lăsându-se împreună cu tine pradă unei pasiuni de odinioară, se va aprinde din nou cu niște sentimente și vă veți bucura din nou cu viața de familie. Ar fi minunat, dacă realitatea nu ar interpreta altceva.

Nimeni nu contestă faptul, că sexul poate consolida relația, atunci când aceasta este și fără asta serioasă și durabilă, poți aprinde lumânări, poți pune o lenjerie de pat frumoasă, poți pregăti o cină romantică, însă, dacă în afară de sex, nimic altceva nu vă leagă unul de celălalt, este puțin probabil, că numai sexul îți va permite să ții bărbatul lângă fusta ta.

Pe lângă sex, cuplul vostru trebuie să fie legat și de alte lucruri, cum ar fi, în primul rând, niște hobby-uri comune sau alte activități plăcute, cu care voi cândva vă ocupați împreună. Adu-ți aminte, dacă o mai faceți acum. În al doilea rând, acordă atenție faptului, dacă tindeți voi spre a petrece timp împreună, cu excepția ”excursiilor” în pat. În al treilea rând, întreabă-te dacă vă mai leagă ceva unul de celălalt, în afară de sex.

În cazul în care ai răspuns negativ la toate punctele de mai sus, atunci putem spune cu încredere, că relația voastră a luat sfârșit și sexul nu o va salva. În acest caz va fi mai bine să vorbiți unul cu altul, să încercați să găsiți împreună motivul din cauza cărui s-au răcit sentimentele voastre, poate, că acest motiv se află în tine însuți!

Lucrul cel mai important este să înțelegi singură pentru tine, dacă îți mai iubești soțul la fel ca înainte și dacă dorești să reînnoiești relația cu el. Întreabă-ți soțul, ce simte el către tine, de ce sentimentele lui s-au răcit, din ce cauză el se simte nemulțumit. Dacă vei auzi de la el adevărul, oricare ar fi acesta, nu exagera, nu fă scandal și nu vă certați. Ia în considerare toate acestea, poate că mai există încă o șansă de a schimba totul. Sexul, desigur, este cel mai simplu mod de a se apropie unul de altul. Dar, este imposibil de a corecta ceva cu ajutorul sexului, să nu mai vorbim de salvarea relației. Așa că, pentru început, ar fi mai bine să cauți problema în sine, iar sexul lasă-l pentru desert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *