9 moduri de a face un abdomen plat, fără sport și diete

915

6Ff

Lucrează asupra ţinutei

Dacă tu ții spatele drept, iar capul — ridicat, atunci automat antrenezi muschii abdominali și arăți cu 2-3 kg mai subţire — treptat tot corsetul carcasei musculare este întărit și primești un abdomen plat și talie subțire. Desigur, la început te vei griboşa, uitând despre o nouă obișnuință, dar este rezolvabil: cere colegului sau prietenei în mod constant saţi amintească despre ţinută, acasa pune și la locul de muncă pune autocolante cu amintiri, sau pune pe ecranul de telefon pune foto starului/modelului ideal de ţinută.

Bea, bea, bea

Dehidratarea, ca urmare a aportului de apă insuficient, duce la retenţia de lichide în organism și edem. Dacă tu în mod regulat nu primeşti deajuns H2O, pe talie și abdomen se acumulează aproximativ două-trei kilograme inutile. Pentru ca rapid și ușor a scăpa de ele şi a face un abdomen plat, începe să bea apă!

Aşazăte

Cele mai multe dintre fete se sfiesc să vorbească despre aceasta, dar regulatul mers la WC — cheia unui abdomen plat și pielei curate. Dacă cu acestea sunt probleme, abdomenul se umflă în mod constant, arata nu bine chiar și după o dieta. Deprindete cu mersul la toaletă în fiecare dimineaţă (de a îmbunătăți purificare a intestinului se poate bea pe stomacul gol un pahar de apă calda cu lamaie sau mananca pe timp de noapte una-două prune uscate), nu răbda consumă mai multe fibre. Dacă vei aborda acest sfat serios, după o lună amdomenul capătă noi contururi.

Mănânci conștient

În loc să tăiați din mancarea de zi cu zi la un măr și un pahar de iaurt, deprindete să mănânci încet și mesteca cu atenție fiecare bucată de mâncare. Dacă acest lucru nu se face, mancarea care pătrunde în stomac este digerată mult mai greu, apare balonare. În plus, atunci când mănânci repede, închiţi exces de aer, ceea ce, din nou, duce la balonare și o saturare mult mai târzie (adică mănânci mai mult decât este necesar).

Aveți încredere în profesioniști

Cereți medicului dumneavoastră să selecteze pentru tine probioticele de calitate — bacteriile bune, care ajută la digestie și formarea de bună flora în intestin. Aici sunt posibile două opțiuni: fie consumi SAB cu probiotice, fie primești aceste lucruri împreună cu alimente (iaurt, neindulcit live iaurt, varza). Ce modalitate nu ai alege, ele te vor ajuta să stabileşti digestia, să capeţi pielea curata și a face un abdomen plat (din nou, prin prevenirea de balonare și indigestie).

Plimbăte

Începe să mergi pe jos de zi cu zi, pentru o jumătate de oră — este simplu și ușor mod de a scăpa de stres, dar în același timp și de a accelera metabolismul. Mici, dar regulate plimbări pe jos, te vor ajuta să arzi grăsime în zona abdominală mai eficient. Ei bine, dacă vrei să înceapă să efectuezi un antrenament pentru abdomen, renunţă la acele programe care promit ideale forme în 5 minute pe zi. Un studiu realizat la universitatea din Kansas, a constatat că acestea sunt mult mai puțin eficiente decât tradiționalele antrenamente, ce activează toate grupele musculare.

Renunță la guma de mestecat

Guma duce la înghiţirea de aer, din cauza căruia burta se umflă și iubiţii blugi skinny se îmbracă cu mare dificultate. Dacă vrei să improspatezi respiratia, e de preferință drajeuri mentă sau ceva de genu.

Adaugă calciu

Cei care doresc să facă un abdomen plat, ar trebui să acorde o atenție la suplimentele de vitamine cu calciu si vitamine de grup B. Anume ele ajuta la reglarea nivelului de estrogen din organism — un hormon care se consideră vinovat de acumularea de strat adipos din zona abdomenului și a taliei.

Relaxeazăte

Când te afli într-o stare de stres sau de oboseală constantă, organismul produce un hormon numit cortizol și steroizi, care cauzează probleme digestive, constipație și obezitate. Corpul nostru inteligent adună grăsime în zona abdomenului în momente de stres, încearcă, astfel, de a proteja organele interne de la un potențial pericol. Daca esti predispus la retrăiri și oboseală, încercați să practicaţi meditația de 15-20 de minute înainte de culcare. Ca relax-mecanism se pot utiliza și alte tratamente activități relaxatoare: desen, ascultați muzică liniștită, tricotat, baie cu spuma si uleiuri.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *