8 lucruri, care te vor face fericită chiar acum

1 010

schaste-1024x640

Probabil, să devii o persoană fericită nu este atât de dificil, cum pare la prima vedere. Este suficient să-ți schimbi atitudinea la unele lucruri și să începi a trăi fără șă ții cont de opiniile altora — adică, cum îți place ție. Iar pentru a afla, cum să faci toate acestea cât mai curând posibil, este suficient doar să respecți aceste reguli simple.

Întâlnește răsăritul soarelui

În loc de a te trezi în fiecare dimineață cu o dispoziție proastă și gânduri deprimante despre zi de lucru, ce te așteaptă, mai bine te scoli puțin mqi devreme pentru a admira răsăritul soarelui. Oamenii de știință au dovedit demult — contemplarea frumuseții naturii acționează asupra psihicului uman împăciuitor și încarcă cu energie pozitivă. Pe lângă acestea, în aceste minute vei avea posibilitatea de a planifica ziua următoare și de începe realizarea acestuia cu un suflet liniștit.

învață-te să fii aici și acum

Nu te gândi tot timpul la ceea, ce se va întâmpla cu tine mâine sau unde te vei afla peste câțiva ani. Învață-te să te bucuri de momentul, în care te afli chiar acum. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a privi viața complet dintr-un alt unghi și vei începe să observi ceva, la ce nu trăgeai nici o atenție până acum. De exemplu, cât de excelent va fi să mergi uneori singură la cinema, pentru a privi anume acel film, pe care-l dorești tu! În afară de asta, vei putea lua, în sfârșit, o pungă de popcorn și-l vei mânca singură, fără teama de privirile acuzatoare ale prietenei.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Nimic nu are un impact atât de negativ asupra psihicului uman, ca treburile neterminate. Mai ales dacă luăm în considerare, că în timp ce vremea trece, situația se înrăutățește de obicei, iar ție îți este tot mai dificil să te apuci de treaba aceasta. Deci, fă ceea ce trebuie să faci. Crede-mă, numai dintr-o parte se pare, că este imposibil să termini acest raport lunar odios: așează-te și fă ce ai de făcut — fără multe cuvinte și scâncet. Și după ce termini de făcut treburile, vei simți imediat un val incredibil de putere și mândrie pentru sine însăși.

începe să citești mai mult

Daca înțelegi, că nu se primește încă să treci la o viață fericită, încearcă să te cufunzi în lumea emoțiilor plăcute, începe lectura unui roman foarte interesant. Numai fără povești despre dragoste neimpărtășită și alte drame de acest gen: lectura vă permite să te antrenezi să ai gânduri pozitive.

ar fi bine să ai un jurnal zilnic

Nu poți scăpa de negativ și continui să învârtești în minte una și aceeași situație? Transferă-ți emoțiile pe hârtie. Astfel, nu doar vei scăpa de ele, dar, probabil, vei găsi soluția corectă a problemei. Fiindcă carnețelul — nu este o prietenă, care îți poate impune viziunea sa asupra problemei. Foile sun imparțiale și sunt capabile să suporte orice.

cântă cu voce tare

Ce ar putea fi mai pozitiv decât momentele, când cânți la unison cu interpretul preferat. Mai ales, că pentru acest lucru nu trebuie să cumperi dinainte bilete la concertul lui sau să rezervi o masă într-un bar de karaoke, este suficient doar să dai volumul la maxim și să începi să cânți o melodie cunoscută. Apropo, actorul James Corden nu a ezitat să facă acest divertisment, sursa sa principală de venit.

împlinește-ți somnul

774375Da, este destul de dificil să faci acest lucru într-un program de lucru supraîncărcat. Dar, permite-ți cel puțin o dată pe săptămână, să nu te scoli din pat imediat ce sună deșteptătorul. Doar nu uita, că după trezire, nu trebuie să rămâi în pat mai mult de 20 de minute, ca să nu te simți apoi lentă și obosită.

mergi acolo, unde încă n-ai fost

Încă nu poți visa la o călătorie în țările calde, iar vacanța meritată este încă departe? Apoi pornește-te să explorezi orașul în care trăiești: mai ales, că sunt foarte multe aplicații care oferă excursii on-line. Experiențele noi îți pot aduce multă fericire și câteva ore la aer curat nu vor fi de prisos.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *