6 secrete ale fetelor, părul cărora arată întotdeauna perfect

1 053

hairDesigur, au avut noroc cu genetica, dar o îngrijire corectă joacă un rol nu mai puțin important!

1. Ele se tund la profesioniști

Dacă vrei să ai o coafură de lux, aceasta trebuie să corespundă tipului tău de oval al feței, structurii părului, trebuie de luat în considerare cu ce viteză el crește și cel mai confortabil mod de styling pentru tine. Un stilist profesionist întotdeauna ia în considerare toți factorii înainte de a-ți oferi o nouă formă sau culoare. Așadar, nu economisi pe frizerie.

2. Ele se spală corect pe cap

Cu apă rece (maxim — cu apă la temperatura camerei) și conform următoarei scheme: udă părul, toarnă șampon în palme și fă spumă, aplică la rădăcinile părului, masează, răspândește rapid pe întreaga lungime și clătește. Și numai în acest mod!

3. Ele aplică balsam înainte de a se spăla pe cap

Și astfel rezolvă două probleme simultan: părul este ușor de pieptănat, dar nu devine gras și nu se murdărește repede. Însă va străluci!

4. Ele curăță scalpul

Scalp sănătos — păr sănătos. Pentru a curăța în mod eficient și fără pericol zona de lângă rădăcinile părului de microparticulele de styling, de murdărie, de praf și alt gunoi — o dată pe săptămână, moaie un tampon de bumbac cu ulei de arbore de ceai și împărțind părul în șuvițe, trece peste toată suprafața scalpului.

5. Ele se piaptănă rar

Cu cât mai puțin îți atingi părul — cu atât acesta este mai sănătos și mai frumos. Toate aceste mituri despre faptul, că trebuie să te piepteni de 100 de ori pe zi, demult au rămas în trecut! Trihologii sunt convinși — cu cât mai rar atingi părul, cu atât mai bine.

6. Ele aleg produse organice

Vopseaua organică nu numai că nu dăunează părului, dar și are grijă de el, făcându-l mai des, mai rezistent și strălucitor. Produsele moderne organice se descurcă cu scopul lor nu mai rău, ci chiar mai bine decât substanțele chimice, deci nu există nici un motiv pentru a face o altă alegere.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *