10 motive pentru a te întâlni cu complet opusul tău

921

original

Este adevărat: uneori opusele se atrag. Nu este atât de ușor să trăiești împreună cu omul, care este absolut diferit de tine, care vede lumea nu așa cum tu o vezi, care are altfel de obiceiuri și atitudini. Dar este foarte fascinant să cercetezi o ființă destul de neobișnuită pentru sine și să învățați să vă adaptați unul cu altul. Și pentru asta există cel puțin 10 motive.

  1. Veți afla unul despre altul ceva nou. Dacă tu ești o natură artistică, iar el — un inginer, tu îi vei ajuta să facă apartamentul mai confortabil, în schimb el îți va explica, de ce nu lucrează cuptorul cu microunde. Când vă veți căsători, veți avea o casă confortabilă și frumoasă, în care totul va funcționa.
  2. Deveniți maeștri în ceea ce privește compromisele. Fiindcă nimeni nu vrea să oprească Sia, pentru a lăsa partenerul să-și asculte rock-ul său iubit. Dar, trebuie să învățați să mergeți la niște compromise. Deoarece tu îl iubești mai mult, decât urăști ce are el în player.
  3. Tu încerci ceva nou pentru el — de exemplu, privești un film de acțiune în locul filmelor tale obișnuite. Și, dintr-o dată, se dovedește că filmele de acțiune nu sunt întotdeauna plictisitoare, în ele poți urmări și umorul, și romantismul, și subtilele momente psihologice.
  4. Nu ți-e frică să-i spui, că nu împărtășești chiar toate interesele lui și acest lucru este normal într-o relație sănătoasă. Nimeni nu este obligat să se prefacă că este ceea ce nu prezintă și să arate dragoste, de exemplu, către Vivaldi, când, de fapt, îl dor urechile de la sunetul viorii. Și înveți să înțelegi: dacă omului îi place o telenovelă proastă — aceasta nu înseamnă, că el însuși este un prost. Fiecare dintre noi, uneori, are nevoie de o relaxare.
  5. Dacă îți plac surprizele — ele te așteaptă. Opusul tău va fi imprevizibil, deoarece el se gândește nu așa ca tine. De exemplu, tu vezi în departamentul de grădinărit a unui hipermarket niște saboți din plastic și te gândești: ”Nu aș purta niciodată așa ceva”. În timp ce el se uită la ei și înțelege, că din ele se va primi un ghiveci superb pentru plantele de interior, și le aduce acasă, și sădește în ele violete.
  6. Dacă unul dintre voi este obsedat de curățenie, iar celălalt este cam neglijent — nu vă lăsați unul pe altul să alunecați în extreme și să trăiți într-o murdărie extraordinară sau, dimpotrivă, să fiți obsedați de curățenie.
  7. Partenerul tău se dă peste cap, pentru a-ți explica punctul său de vedere, care nu se aseamănă cu al tău și te face să te uiți la lucruri dintr-un alt unghi. Ca urmare, ar putea fi avocatul diavolului. Aceasta dezvoltă foarte bine capacitatea cognitivă.
  8. Este amuzant să urmărești părinții voștri, atunci când ei se întâlnesc. Deoarece ei sunt, de obicei, la fel ca voi — complet opuși. Mama ta într-o rochie hippie o întâlnește pe mama lui, care a venit într-un costum de afaceri(în căldura de treizeci de grade!) … Toate astea arată ca în filmul ”Doi cuscri de coşmar”: comedie gratuită acasă.
  9. Te face să simți niște sentimente speciale, pentru că a venit la tine dintr-o lume total diferită. Sunteți fascinați unul de altul, așa cum ați fi pasionați de un străin, un extraterestru sau de un om venit din viitor.
  10. Aveți un cerc social absolut diferit, prieteni diferiți. Și e grozav! Ai ocazia să faci cunoștință și să te împrietenești cu persoane, cu care altfel nu te-ai fi întâlnit niciodată și poți cunoaște mai bine oamenii.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *