10 modalități de a atrage atenția bărbaților

914

31466

Ți-a plăcut un bărbat, dar el nu-ți acordă nici o atenție. Hai să demonstrăm un pic de imaginație și să-i atragem atenția la tine. Îl vom uimi, intriga, îl vom tenta și, probabil, la fel nu-i vom acorda atenție.

  1. Îl intrigăm — privește-l direct în ochii lui de sub gene, cu bărbia în jos, apoi uită-te în jos și așa de câteva ori.
  2. Poți atrage atenția lui cu o întrebare proastă sau cu un act prostesc. Scapă la picioarele lui cât mai multe obiecte mici și încearcă să le strângi neîndemânatic. Un bărbat adevărat nu va lăsa o femeie să-și rezolve singură problemele.
  3. O regulă de aur — nici un fel de pantaloni! Bărbatul tratează femeia în pantaloni ca un rival. Rochie și numai rochie, de culoarea roșie, cu un decolteu adânc. Geanta de mână. Ar trebui să fie una mică, îngrijită și neapărat foarte frumoasă. Tocurile, tocurile și numai tocurile fac femeia să fie femeie. Dacă nu ți-i jale de pantofi, poți încerca să cazi de pe ei sau să-ți rupi tocul. Niciun bărbat nu va rata așa femeie.
  4. Zâmbește, zâmbește, râde la glumele lui, chiar dacă acestea nu sunt amuzante. Niciun bărbat nu va scăpa o astfel de femeie.
  5. Lingușirea, chiar și cea mai obișnuită flatare. Laudă-l, admiră-l, fă niște ochi surprinși larg deschiși, poți chiar fâlfâi din gene.
  6. Îl vom surprinde. Cumpăra o revistă pentru bărbați, așează-te pe bancă și întoarce revista cu susul în jos, fă-te că citești. Dacă bărbatul se va apropia de tine, spune-i, că dorești să cumperi o mașină, dar nu poți hotărî care anume. Tu un cuvânt, el un cuvânt și astfel începe o conversație.
  7. Cât mai des intră în departamente și magazine pentru bărbați. Prefă-te, că nu înțelegi nimic în lucrurile bărbătești, iar tu ai nevoie să cumperi un cadou pentru fratele, prietenul, nepotul tău, etc. Roagă-l frumos să te ajute în această situație.
  8. Una dintre modalitățile verificate deja — să nu acorzi nicio atenție la el, chiar dacă el face totul să atragă atenția ta. Această indiferență îl va «agăța» pe orice bărbat. Cum asta, el, atât de frumos și este ignorat.
  9. Extremele se atrag. Joacă pe contrast. În cazul în care el este un «macho brutal» — trebuie să fii o femeie slabă, iar, dacă dimpotrivă, el este «fătălău», atunci fii tu un pic mai dură.
  10. Cea mai mare ispită pentru un bărbat — să mănânci în fața lui o înghețată sau banană. Linge încet, savurează înghețata pe băț. Și așa apetisant mușcă banana, câte o mică bucățică. Nici un bărbat nu poate rezista, când vede o astfel de imagine și imediat va dori să facă cunoștință cu tine.

Poți găsi mai multe moduri de a atrage atenția bărbaților, trebuie doar să-ți pui în mișcare imaginația, ingeniozitatea și inventivitatea..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *